• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    KKORDA: Jeden tab pridali vsetkym len tak - Everyone, regardless of Seasonal participation, has immediate access to purchasing a new tab for 500,000 gold as of the launch of Patch 2.4.0.

Kazdy dalsi dostanes za seasonal progress. Takze tak ci tak skoncime pri tom, ze dostanes len +1 tab.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: u me stale plati wtb CE Vanilla D3 :D znacka nejak levneji :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: no jo,taky jsem se rozhodl nasbirat kazdou pi*ovinu :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jo :D ale do sbirky vis jak :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jo a jsou hnusny :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: takze mas jen falcony :P luckere aspon neco :D
    FORTRESS: solo co pujde :) para aspon 900 :D a ofc vsechny acka a full journey ;)
    KKORDA: o 1 si chtel napsat ne ? :P za kazdou season je 1 tab, dokud nemas full
    FORTRESS: ma to být přesně v 17 ... xD

hh me bavi takle napsat kazdymu neco :P
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    FORTRESS: zvětšit bednu o dvě záložky a to mi stačí
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SUNBEAM: Tak to je snad jedno jestli jde season nebo neseason ci?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    OBOJETNIK, LAAZI: akorát jestli je to nový acc a půjde rovnou season, imho ho to nepustí na adventure, dokud nedodělá story mode ne?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Aby si nekdo zbytecne neridil budika, je to az mezi 16.00 a 17.00 CET
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    OBOJETNIK, SCHUNA: Tak season zacina zejtra v 5 rano, tam se ani moc cekat nemusi a ma to spoustu vyhod, jako treba class set zadarmo (za splneni nejakejch achievu)
    Mezi tim si muzes nastudovat http://www.diablofans.com/...eneral-discussion/168663-patch-2-4-1-start-guide-for-season-6-how-to-be
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FORTRESS: Aby ma to este bavilo o 2-3 tyzdne :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    OBOJETNIK: Asi by som pockal na season, budes mat s kym zacat od nuly. Na konci season sa ti aj tak vsetko preklopi do nonseason a budes na tom istom.
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    sry, mystifikace - ban nebyl na 3 roky, ale byl to prostě permaban. Dostal jsem to za to, že jsem údajně používal 3rd party software, což není pravda (nebo si toho aspoň nejsem vědom). Zkoušel jsem se opakovaně psát na support, ale bez šance. Jak jsem postupně po těch cca 3 letech zapomněl na všechen ten těžce vydřenej gear a XP a tak jsem tu hru koupil znova :)
    JACOB
    JACOB --- ---
    OBOJETNIK: za cos dostal 3 roky ban tyvole?;)
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    čau, se vracím po cca 3letým banu a trochu se rozkoukávám.. Než mě Blizzard zaříznul, tak mě docela bavilo HC. Vyplatí se u hardcore počkat na začátek sezóny a založit char potom nebo si myslíte, že je to u HC (a u novýho accountu obecně) jedno?
    Díky
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: neumrit na dehydrataci
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: wdcko. Doufam ze tam jsou stejny builds a sets jako v pc verzi. Jinak sem v riti :-) ty leaderboards fakt chybej :-(
    KORAL
    KORAL --- ---
    Koukal jsem, že truhlu dostali dostali asi všichni co hráli sezonu ne?
    Já ji dostal a do jsem určitě nesplnil ty spesh dungy, atd ... jen sezoní Quest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam