• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    SHORTY23: jj, ja ti vcera posilal invite, ale pak jsem sel spat :D mam s tim chargerrem problem si fakt vybirat ty pocty nepratel a dost casto mi proste dojde charge a ja tam jen stojim a cumim :DD
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    Tak vcera na treti pokus GR65 pokoreno... docela mi unika, jak se jezdi ty vyssi GR, kdyz i ted mi skeletal archer da jednim projektilem IK a fakt neni tak tezky nachargovat do animace utoku, kdyz nekdo mlati do peta (=IK)... ale jinak me to teda zase zacina bavit :) (barbar je op shit)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja som nikdy celkom nepochopil, načo si niekto kúpi hru, ktorú potom za seba nechá hrať bota.
    S frajerkou tiež nechávaš súložiť suseda?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jen ho nechte. za a) at si to vygoogli, otazka 5 vterin. za b) at dostane ban
    DIOM
    DIOM --- ---
    VOXDEI: naopak to teď řeší poměrně intenzivně..nedávno proběhlo několik kol masivních banů ..ale imo je to úplná hovadina farmit goldy botem, peníze v diablu natřískáš velmi snadno i legální cestou
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    DIOM: Napadlo mě to ale myslel jsem že to prestali řešit když zrusili moznost real nakupu/prodeje....
    DIOM
    DIOM --- ---
    VOXDEI: existuje..nicméně ti ty goldy budou brzy k ničemu, jelikož za to dostaneš ban
    SITH
    SITH --- ---
    VOXDEI: s botama jdi do prdele, tady se hraje legálně
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    Zřejmně sem se špatně vyjádřil....chtěl sem vědět zdali existuje externí software ktery bude logovat postavu, běhat po mapě a harvit penize. Případně pošta...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MEMORY: ještě gem of hoarder a avarice band
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    VOXDEI: puzzle ring - kostka - run
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    čaute, je pravda že existuje boot co harvi prachy? Připadne nevíte kde se ti da sehnat?´)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    NJORL: ja to vzdycky zapnu na novou sezonu na vikend az dva :), ted sem za chvili lazo plazo hrani na GR53... Dam si GR60 a zase to pujde k ledu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: me to vzdycky na 14 dni prijde jako supr zabava :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: ja si ted zase rikam, jestli se vubec budu vracet ... dal jsem si ted pauzicku kvuli Dark Souls, o vikendu jsem to na chvili zapnul ... a v podstate je to stale behani jen kvuli +1 na paragon lvl = uplne zbytecna cinnost :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: ne. vejs nez 75 to nedas ani kdyby jsi se lamal v pase.

S tou fire imunitou je to ale zvlastni. Pokud mas fire imune neck, tak by Te to melo lecit. Skoro si rikam, jestli nevadi, ze mas na luku narolovanou cold dmg. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Misto tech rukavic na fire dmg bys v kostce mel mit tu helmu, ktera pridava defense runu kdyz jsi ve Vengance. Pak mas dost vysokou toughtness a reflect by Ti nemel tak moc ublizovat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: jj tohle tusim menili v s4, před tim byl reflect ciste fire dmg...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: samozrejme ze boost, nicmene to by na tom zmenilo jen malo. Jde o to, ze od okamziku kdy jsem dingnul lvl 70 jsem byl schopen dat s prstem v nose gr 30 (v S1 uz to byl celkem hustej lvl riftu) a za par desitek minut jsem udelal 100 paragonu ve dvou při ne nejak efektivnim hrani (pokud bych byl v klasicky gr parte, tak bych mel uz tak 350)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Reflect imo vrací damage tvýho elementu. Nevim co je to u DH/buildu. Nicméně když jsem hrál ještě šipku tak jsem tyhle packy normálně skipoval.

para 400 včera s Schumou jak blesk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam