• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    SITH: clovek si odjede na tyden pryc a uz se s nim nikdo nekamaradi ;)
    STU
    STU --- ---
    SITH: vsichni nyxaci? :) malej klaj ;) a ty paragony jsou hruza :D nehrajete to neefektivne? prvnich 500 paragonu se da udelat behem par hodin
    KULA
    KULA --- ---
    SITH: 208, 135, 137, 260, to jsou Paragon levely? Takže když říkám svému kamarádovi, že jeho 950 je důvod, proč nemá holku, tak je to true?
    SITH
    SITH --- ---
    jsme si po dlouhy dobe zahrali vsichni nyxaci :))
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    STU: kdo mi to tu krade nicky? :D tendle nick mi blizzard ve wowku nechtel povolit, ze tam jsou 3 stejny pismena po sobe, tak sem to vyresil jakoze Twoold ;)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Bez tý augmentace ty vyšší GR prostě nejdou.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    HULIK: Ako pise kolega, pozri si build na diablofans a zameraj sa aj na kanai's cube
    WRATA
    WRATA --- ---
    HULIK: Pokud chces hrat vyssi torment a greater rifty vyssi nez 50 tak sem http://www.diablofans.com/builds/79026-s6-gr-75-90-unhallowed-fire
    HULIK
    HULIK --- ---
    V teto sezone jsem se poprve do toho lehce ponoril a dostal se s postavou pres paragon 70. :-)
    Celkem to pekne funguje, ale zas moc o tom nevim kam bych mel postavu dal smerovat po cem jit dal?
    Gemy logicky casem vylepsim.
    Diky za rady.

Sipka - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/hulikp-2678/hero/77401142
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEMORY: vzdycky
    SITH
    SITH --- ---
    MEDAN: napijes se vína whisky nebo rumu :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    na barbarovi me sere na nemoznost cokoliv delat, kdyz je tam skupinka 2-4 mobu
    ENDER
    ENDER --- ---
    MEMORY: vsichni co nehrajou wiznu :)

vim, ze je to odpoved napicu, ale ja musel :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    hraje nekdo WD?
    SITH
    SITH --- ---
    mě se hrozně líbí ty megabomby co dávám s tím boulderem. Monk přitáhne, já hodím bombu, všechno to na jednu max dvě rány chcípne a jde se dál. Jen mám stále problém s resisty či životy, prostě docela často chcípám :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: Každej patch všichni mačkaj 6 tlačítek, ani tenhle mi nepřijde jinej. Jestli klikáš na cyclone strike, přitahování, nebo DPS skill .)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera jsem si zase trochu zabehal. :) Patch 2.4.1 opet prinesl vylepseni. :) Z Monka je v podstate follower. Jedina jeho funkce je neumrit, pritahovat a delat perma inner sanctuary. Barba uz jsem nejak preskladal a v podstate jeho funkce je neumrit, pritahovat a davat IP. Jen Wizne pribylo prace, protoze si ted sama musi generovat resource. :) Well done! :)
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    NAVARA: it's a trap! :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: twe :D tak to je masakr :D mam pocit ze moje pracovni nasazeni od zitra zacne klesat lol :D

BARTUC: uplne je nepotrebujes ale AS je AS :) ten supp se gearuje rychle a hned to dava :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHEWBACCA: koho nudí diablo, ten hraje červy ;) 6400 zatím...

slither.io
    http://slither.io/
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    SCHUNA: hmm ted sem to nasadil - zapomnel sem, ze tam to skace po 5% :), kdyby to hned v momente zastaveni naskocilo na kilo, bylo by to slusne op
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    STU: Imo s dobrym riftom by si mal dat 80+ urcite, mas to celkom slusne veru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam