• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WarCry sa da hrat aj impunity na resisty, treba si otestovat, co viacej vyhovuje.
    STU
    STU --- ---
    SITH: jj act I
    STU
    STU --- ---
    STU: pak to hrajes tak ze vlezes do riftu, nahodis war cry, zapnes battle rage a pustis ze retezu ancienty, vlitnes do skupiny nepratel furious chargem a zapnes berserka, po zhruba trech prolitnutich houfem nepratel mas plnou fury a palis to do nich sutrem
    SITH
    SITH --- ---
    skvely :) grandeur padá jen z krabiček že?
    STU
    STU --- ---
    SITH: zkus vymenit pasivku superstition za nerves of steel, runu u battle rage ferocity za bloodshed a sprint vyhod a dej misto nej war cry s veterans warning... nepotrebujes vubec movementspeed...
    mas zbytecne moc zivitu, takze v helme si naroluj misto vitality crit, na ramena nahod misto % area damage a do pasku misto vitality dej life per fury... dotahni esoteric gem na 25 alespon a bezpodminecne musis mit v kostce grandeura a na sobe treti kus immortal kinga
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nejlepší je stejne one punch monk :-D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SITH: 1) http://diablo.wikia.com/wiki/Ancient_Parthan_Defenders
    2) Ano. Ja mam tusim ancient nohy z immortal setu, a z raekor setu sem mel normalni, takze nosim ty. V referencnim buildu ( http://www.d3planner.com/294195732 ) nosi hlavu, ale imho je to jedno.
    3) S dodge, pac pak mas v berserkrovi 50% dodge.

A pokud nechcipas vic nez 1 za minutu, tak bych si dal nerves of steel misto superstition. A imho Rampage vychazi lip nez nejaka z tech dps pasivek a navic dava i defense.
    SITH
    SITH --- ---
    LAAZI:
    1) "za kazdyho moba v cc" .. nechapu
    2) kam bys mi doporucil dat dalsi IK vec? nebo kdyz mam grandeur, tak muzu mit 5x raekor a stejne budu mit set takze si muzu uvolnit misto pro IK? mam anci IK helmu :)
    3) s jakou runou to WC?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SITH: A warcry misto sprintu.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SITH: 1) do bedny ty wristy ze za kazdyho moba v cc dostanes damage redukci
    2) do bedny ring of royal grandeur + dalsi piece z immortal setu na sebe = 100% uptime na wrath of berserker
    SITH
    SITH --- ---
    STU: dávám v partě GR45 a GR50, ale už dost často umírám. Nějaké rady co zlepšovat? na amulatu se pracuje
    Charger - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ItHas-1251/hero/77485287
    STU
    STU --- ---
    STU: a mastime ego dal :D
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STU: + nemám ho vůbec augmentovanýho a trochu se mi ten barb seká...to vyhození šutru se rovná i insta heal, ale nějak mi to tady nechroupe a pak ležim :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    STU: jj season, myslim, ze by to kludne islo dalej, len by sa mi muselo chciet pushovat :)
    STU
    STU --- ---
    SCHUNA: to je v sezone? tak to neni tak zly, ne? :) s timhle casem to musi jit taky zakonite dal ;)
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: prvni pokus 81 jsem ted nedal o 20 vterin asi :) btw. mas dobrej gear, kdyz to prerolujes jak to mam ja a vymenis sutry na silu za resisty tak mas 75 v kapse na prvni pokus ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    STU: mno ja len takto zatial :)

BARTOK
    BARTOK --- ---
    STU: Ty hade!
    STU
    STU --- ---
    STU:
    NAVARA: imaginarni jo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam