• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hele uz mi kdysi bouchlo crt do xichtu, nechci to zazit znovu :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: aspon bys poznal,jaky je explodive blast :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je fakt, ze kdybych to pustil na full detaily, tak nez by mi vybouchnul pocitac do xichtu, tak by to asi vypadalo lip nez ted :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jako na pc jeste ujdou,tam mam full detajly,ale na ntb mam nastaveno na vykon a radsi jsem je sundal :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja bych chtěl ty zeleny klasicky :-D na mastery vim ze rozhodne mit nebudu, nemam na to cas a trpelivost se s tim pachtit... d3 beru jako absolutni relax, gze se u toho nechci ani trochu nervovat... uz ty falcon wings byl pro me vrchol... prisel sem o 5 dni, asi tak 200 paragonu minimalne a mam hnusny kridla :-D ale mam je a to je hlavni, chtěl sem nejaky a tyhle sou moje historicky prvni
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: taky zo mam podobne.ja mam uz dlouho vsechny sety vsech postav a taky zhruba ty 2/4 na mastery od kazdy postavy.ale po patchi jsem jeste nezkousel.sezona uz dohrana,tak ted na to budu mit cas.
    zrovna delsere mi vyslo napoprve a reakor jsem vzdal :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: No aktualne nemam tolko casu, pracujem na sorcke, sety mam, mastery zatial 2/4. Tiez mam viacmenej vsetky sety na barbinu, tam mam 1/4 mastery. Tal rasha set tusim na druhy pokus a firebirds na treti, teraz som trochu zamrzol na delsere, tam mi pride celkom zlozite dostat dost priser do slow time. Pri raekor sete sa mi zase asi 3x stalo, ze mi zostala 1 invisible prisera a na tom som zhasol, ale nakoniec sa podarilo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: uz mas nejaky mastery? ja WD a DH. jsem zvedavy,jak to po patchi zjednodusili
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: Tak ako hovoris, tiez som na tom zacal pracovat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja se musim dokopat do tech zelenych dracich.doufam,ze to jsou ty za mastery vsech set dungeonu a ne za nejakou platbu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jj ja sem byl na zacatku taky k sezone skeptickej, ale hraju uz jen sezonu, non season sem uz komplet smazal...

jinak falcon wings po 5 dnech a cca 500 pokusech konecne doma a sou fakt hnusny :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: :) minulou uz jsem hral,ale sam
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: navic zacinat od nuly s kamosem a pomahat si vybavou a s journey je proste zabava.na nonS je to hlavne o parte,coz me bohuzel vetsinou nebavi
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: no konecne :P :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    musim se opravit a uznat,ze je sezona dobra vec.nejde mi ani tak o leaderboards,ale spis o nejakej duvod to hrat.ne,ze by me nonS nebavila,ale takhle ma clovek aspon nejakou metu.aspon ten tab,aspon ten portrait...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAR: uliana je do party ha novno a dycky byla... to gr se s mnokem dostanes jen jako sup monk...
    thx, ona ta uliana neni spatna, kdyz mas unity, ale kdyz se pridam do GR na pubu, lezim v podstate okamzite, jak mi dojde serenity.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    AVATAR: hele mel sem to nak takhle http://www.diablofans.com/builds/58877-def-monk ale ted to uz mam cele jinak :) davam prd dmg ale ustal sem desne a mel na sobe skoro vse
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAR: jukni na diablofans.com tam to quin ma rozepsany... nicmene se to stavy kolem 4pc inna setu, 2pc raiment setu, setovejch mecaku... jedes na max as s tim, ze skilly mas optimalizovany na pritahovani, stun,freeze a heal
    a to mam sutry na ressist, pasivky v podstate jen obranny a nevim co bych jeste potunil, abych vydrzel vic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam