• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: to je pekny.na ten sugment bych taky musel behat v parte vysoky,ale kdyz mne se nejak nechce. momentalne resim,jestli slozit supp WD.tedy,dlozeny je,ale naucit se to ted hrat s partou,kde uz vsichni vedi a ja jsem zvyklej naposledy dva patche zpet...zas tolik casu na to nemam,tak ho pak logicky travim solem,kdy si muzu kdykoli odbehnout,hlidat kure v troube... :)
    ale trochu mi to chybi no.
    ted v podstate sbiram lepsi nebo stejny dropy,ktery si necham v truhle na lepsi augment.u vetsiny gearu ocekavam casem lepsi drop a WD budu hrat stejne navzdy :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Koukal jsem na to a nemám sice tolik augumentů ale zase jsou na 80+/- a i ofenzivní gemy mám vyšší 90. Takže hlavní rozdíl bude ten travelers pledge vs COE+hellfire a kočička - mám unkapian serpent. Ta mi přijde ale že padá dost vzácně a s dobrym rollem jsem jí snad neviděl.
    SITH
    SITH --- ---
    ja ten augment zatim nepouzil, nemam gemy na takovym levelu abych je pouzil :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: naopak ani ne.kdyz muzes stat do 20 yardu v chumlu,tak je dmg vyssi,rychleji to zabijim,tim mas rychlejsi cooldosny,takze casteji spirit walk na zdrhnuti a zase zpet do chumlu.

jo a nemam travelers + compass, ale CoE + hellfire
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: ja mam augmenty na 70 max,spis 60 nebo 65.
    a jedes to se sacred harvester,bracerama,kocickou a zombie dogs?
    na druhou stranu mam na zbrani vit misto life per hit, na moju mi chybi area dmg. ale vcera padly ramena s int,vit,cdr,gargantuan,tak zahodim cdr a hodim area,to bude hned o neco lepsi a s prislibem ziskani moja s areou.
    jedinou obrannou pasivku mam spirit vessel,spiritual arrunement jsem sundal misto confidence ritual. teda aspon myslim :D (viz. nastenka,jsem na mobilu)
    zkus kouknout na me a rekni co mas jinak
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Protoze je to tezky. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já dal nejvíc 78 solo a to mám nějaký augumenty. Strašně chcípám nevim proč.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja ted beham 80 solo s WD,tak to mam taky jeden para na jeden rift. zas trochu polevliˇ gemy,udelam lepsi augment a tu 85 snad dam.
    zatim jsem dal 82 za 11 neco,ale dalsi pokus uz o minutu nevysel. holt blbej rift a je to cely v pr...
    JADE
    JADE --- ---
    me to paradoxne ted se supp monkem vodsejpa...na public se zaclo vyskytovat hodne lidi s para kolem 1000...takze staci najit nejaky rozumny slozeni a clovek zalitne par 80-85 a to uz je hned o jinem...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já to zabodl na 820, neni už s kym hrát. Navíc vyšel overwatch. Tak zase někdy v další season.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera para 1000. jo,ja vim,ze uz ho tu mate pul roku,ale ja beham 90% casu sam,zadny exp rifty ani v parte
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    je to o fishingu, nejlíp se to plní v partě
    NJORL
    NJORL --- ---
    HULIK: Multishot DH. U me na nastence RED. Ale musis mit stesti na mapu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj nekdo poradi nejaky build/gear pro DH se kterym se da udelat CONQUESTS:
    1. Complete a T10 rift within 2 minutes

Díky :-)
    SITH
    SITH --- ---
    NJORL: diky :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    SITH: Najdi si 3 kamarady paragon 900+ se stejnou postavou. Běhejte GR 45-50 za 2 min jeden. Shardy promenuj u Kadaly. 100% nejrychlejsi cesta.
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    MEDAN: muzete mi prosim prozradit kde ta lokace je ? dekuji ...

HOHOHHOHOHLOOOOL WTF :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEDAN: jezisi,tos nemel rikat!!
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ONDRA_PATA: jeste jsi zapomel na tu tajnou lokaci, kde to pada na prani. ale psst :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam