• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MALY_BOBIK: ktery kridla myslis?
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: Bobo mohli bysme na to šáhnout trošku. První sezóna, který jsem se zatím neúčastnil (teda vlastně jo, asi 10 hodin..)
    HULIK
    HULIK --- ---
    MALY_BOBIK: To se zatim nevi, ale sezona 5 byla myslim 3 mesice (15.1. - 15.4.) takze predpokládám ze sezona 6 skonci koncem cervence protoze zacala 29.4.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kdy vlastne konci sezona ? chtel sme ty kridla ale nak sem se k tomu nedokopal
    DIOM
    DIOM --- ---
    DWAY: přesně tak..hrál jsem několikrát story mode od začátku a vždycky jsem byl 70 někde těsně před koncem
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: neni pravda. Ted uz to je udelane tak, ze kdyz zvedas obtiznost rozumne a nedelas speedrun (rozumnej cistis mapy) tak dostanes 70 jeste pred dohranim pateho aktu.
    JADE
    JADE --- ---
    no popravde dostane, maximalne ten portret a set do zacatku, kdyz to stihne...s tim tempem jak pise, by to taky nemusel stihnout ani dolevlit...kdyz si vezmu ze 0-70 bez pomoci je tak projit hru 3x od zacatku do konce :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TOYAK: urcite jo,ta ppstava se ti po skonceni prevede na nonS,takze na tom budes uplne stejne,jen muzes ziskat nejaky seson bonusy navic.kazdej by v tvym pripade urcite zacal sezonu ;)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TOYAK: má. jsem stejný případ :o)
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ONDRA_PATA: Hrál jsem tam tanka barbara, ale teď bych chtel zkusit něco víc "s mozkem" :) Takže asi ten Monk. Ještě se chci zeptat. Když se k tomu hraní dostanu třeba tak jednou za týden na delší čas, tak má ta season stále cenu? Asi jo, co?
    zacinat neco jineho, nez season nema smysl. Beztak se postava po sezone prevede na non season.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TOYAK: vsichni hraci zacinaji znova. Zadne veci z predtim, postavy level 1. Coz tebe nijak neovlivni, pokud hrajes sam. Jde o ten bonus loot.

Pokud te bavil barbar a nechces to same dej si krizaka (hodne paladin feel) nebo monka.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TOYAK: musis nam trochu popsat,co te na D2 bavilo a nemyslim presne podtavu.bylo to bezhlavy mlaceni jednim tlacitkem? nebo trochu umu k tomu? nebo bys radeji zkusil neco ranged? nejakej tank nebo control? co ti mame asi tak poradit za classu,kdyz jich je tolik a kazda se da hrat x zpusoby
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    TOYAK: to jo, ale class uz je fakt jenom na tobe. ja zacal s crusaderem, protoze jsem hral paladina ve dvojce. ted mam second char monka a ten je mu bliz.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TOYAK: jestli season nebo non-season je uplne jedno,protoze ty stejne zacinas.ja bejt tebou,zacnu season,protoze za to muzes dostat aspon nejaky vizualizace a takovy ty p*coviny
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Možná jsme se správně nepochopili. Já chci jet sólo sám příběh bez jakékoliv pomoci dalšího hráče. Až bych to dojel, tak pak se uvídí. Na to je asi nejlepší rozjet non-season postavu. Je tak?
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    DWAY: Všichni od nuly? Jakože protivníci? Ve dvojce jsem hrál myslím za barbara, ale to už nechci.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinac co te bavilo v dvojce?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TOYAK: v season zacinaji vsichni od nuly. Coz te neomezi, ale na max lvl dostanes pro prvni postavu relativne rychle jeden set.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    CUZMAN: Já to mám s časem právě taky velmi na prd a nedokážu zaručit, že budu moct vždy v tolik a tolik. A ano chci jet sólo kampaň. Jaký je mezi tím season a non.season rozdíl?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TOYAK: Mozna bych se k tobe z nostalgie pridal,ale nejsem na tom s casem nak zazracne :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TOYAK: Jedes campaign? Jed urcite season ja ted nevim jak to je ale mozna uz nebudou seasons nebo joooo?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TOYAK: rozjed to, co si myslis, ze te bude bavit hrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam