• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ONDRA_PATA: hm, to sem nemel scitat, docela me to finalni cislo vydesilo ... sem na 4600+ hodinach :X
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: tam proste chybi "Total Played Time" :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: takhle to nemuzes pocitat ... to nejde
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak co tak co, já si to teď spočítal a 2949 hodin = 170 dní :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze jaky to je?
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: jo jo :) je to legrace. clovek se trapi aby tak tak udelal 100 GR. pak se na to na 2 mesice vykasle. pak se prihlasi do hry. odpovi na prvni call a lup 105 GR a jeste speed ... :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ja si rikal , ze to bude neco takovyho kdyz sem te videl online :-)) ja se tesim na ten patch , proste podle me bude teprv ted poradna zmena ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: me stves. :) tak jsem se tady vcera tak rozohnil, ze jsem k tomu vcera vecer sedl a uz jsem zase v tom ... chjo :( ale zase na chvili zabavi :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ja minuska nedavam, na to nehraju :) no ofc ze treba to WD to odsere na solo , stejne jako monk s inner ( ktery se na solo nehraje ) ale ve vysledku to snizi GR na solo jen o par...

podstatnej krok dopredu je snaha o ukonceni mety 1+3 , nicmene hlavni problem diabla stale jsou paragony aka totalne nevyresena blbost :-)

beztak tady meleme jen pro sebe a podstatny je jak se to bude hrat po patchi ;-)
    WASQ: njn, prechodzi sezonu jsem v podstate single nehral. Tuhle jsem nehral multi. Puby me nebavi :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem teda sezónu zkusil (udělal 700+ paragonů) a zjistil jsem, že největší skill v D3 je momentálně najít partu na GRka, když mě přestalo bavit solo :)
    DWAY: no nevim, predchozi sezonu hralo mnohem vic lidi, nez tuhle.
    WASQ
    WASQ --- ---
    A nerf heal monka... :)

(jo a já taky hraju OW místo D3 - je to dobrý!)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Hodne lidi hraje misto D3 overwatch, alespon od nas skoro vsichni. WD nerf je slušnej no. Ale tak oni přijdou s nějakym buffem gemů beztak nebo budeš mit ramaldany na prsteny/necky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: to je jednoduche. Prijde dalsi sezona, a vetsina lidi bude zpatky :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    no,ja si tu solo season zase rad dam.uprimne me hry uz nebavi jako na stredni,ale o to vic nedam na Diablo dopustit. jedina hra,kterou hraju. krom Heartstone v mhd na mobilu.
    a vubec se nebojim,ze me neco od hrani odradi.
    prinejhorsim dostanu zase kus truhly,dojedu 3 zbyvajici set dungeony,pofarmim matros,wardeny...ono 2-3 krat za tyden hrani taky neni tolik,abych se kvuli tomu musel rozcilovat
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: D3 je hra o neustalem zlepsovani se. Jakmile na tento princip sahnes, tak koncis. V minulem patchi nerfli exp. V tomto vysku GR. 2x za sebou je to smrtelne.

Hele me je to jedno. Ja jsem se diky poslednimu nerfu Expu na vysokych levelech dostal z D3 zavyslosti. :) Proste kdyz to ted neexpi tak to proste nema smysl hrat. Stejne tak to vnima cca polovina klanu, ktera prestala po patchi hrat ... cca 75 lidi. V predchozim patchi byli aktivni vsichni. Proto rikam, ze zabijeji hru.

Ale o tomhle tady zase muzeme roky polemizovat a hovno z toho ... takze koncim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: ja si spis myslim, ze je blbost ta cast "zabijeji diablo". Nerf je soucasti kazde "online" hry. Uplne stejne ti muze zabit hru, kdyz to je moc lehke.
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: To cos napsal je kokotina. Ale dej mi minusko. Napriklad WD sundaj 20 procent z totemu. Ale jak pises. Slabsi nebude.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: ty si asi necet moc ty duvody :P
    NJORL: a ty ses taky mimo :P tohle je nerf jen pro soucasnou metu 1+3 , nikdo slabsi nebude ...

jo a jinak , checknete http://www.requnix.com/diablo-3-vs-path-of-exile , docela zajimave pocteni :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    tak co ja viem, ja by som kludne behal aj GR40, keby som mohol hrat DPS podla svojej volby a nemusel hrat trapny support :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: pekne :) prave zabijeji diablo. :) kdo by chtel hrat hru, kde bude slabsi nez byl doted ... a to jsem si myslel, ze bych se mohl po dalsim patchi vratit.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SCHUNA: jn, nedockave cekam na ten dalsi PTR patch s tema zmenama :) bude masakr a zaroven krok dopredu ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam