• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: no ja se obavam, ze nikdo neni dost geared na to, aby probehl TXIII za 4 postavy v jednom ...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEMORY: to mas pravdu, ale tahnou se zvesti ( nebylo potvrzeno ) , ze druhy avizovany datadisk byl odpiskan a jeho obsah bude ve forme patchu .... nicmene tenhle blizzcon by mel patrit diablu , ptz jak pises, vse ostatni je hotove + ofc neco oznami k OW....

NJORL: to ano, ale ted ti proste padaj 2-3 klice ! ne 1-2 :D hele split tezko rict... na TXIII to je ofc nejlepsi ale musis byt geared no ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: no ja tomu moc nerozumim. Farma klicu na TX byla pohoda uz ted. :) Beztak je to otrava probihat to stale dokola kvuli klici. :) Jestli dobre pocitam, tak pokud je TX ekvivalent GR 45, tak TXIII bude GR 60. Takze stale s prstem v ritce. Jen bounty ve splitu budou narocnejsi, protoze 3*GR 60 health potvor, coz uz neni prdel. Jsem fakt zvedavej, zda lidi nebudou radeji stale behat TX. No necham se prekvapit. :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    Pokud by to bylo D4 minimálně 2 roky to ještě nebude :) očekávám datadisk, který musí mít už rozdelany. Protože teď tam Blizzard nemá nic pořádného na práci. WoW Legion už je hotový, SC2 skončilo. A to ostatní je teď už jen o skinech, nových mapách a pár nových hrdinů
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEMORY: ja se modlim, at to hlavne neni D4 ... nehodlam to kupovat vse znova kvuli bonusum atd, jen at D3 vydrzi jeste aspon par let :D

NJORL: krom nerfu zDPS a tornada , to jsou jen maly zmeny... ae farma GR klicu je pohoda ted, T13 me bavi taky a este sem to vsehcno poradne neprozkoumal :D
    GR se bude chodit jen cca o trochu nizsi .... takze si udelal dobre :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    DWAY: mozne to je, kamos co dela 3D modely do her mel nabidku od Blizzardu na nejaky novy Diablo projekt. podle me to ale bude spis datadisk. ale kdo vi :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: CO PRESNE??? Nekteri z nas musi byt v praci. :)

Ja jsem si vcera rano uvedomil, ze jsem asi v prdeli, protoze jsem nevyuzil patch 2.4.1 k tomu, abych ty nejdulezitejsi gemy upnul co nejvic to jde. Obecny predpoklad je, ze v 2.4.2. se budou behat mnohem nissi GR. No zapnul jsem to v 8 rano a vypinal v 10 vecer, ale bane of trapped, simplicity strength, enforcer, zeis stone, toguk a stricken mam na 110. :) Strasne me boleli oci a z tornada mam daveni ...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: uz je venku, ani sem nezaregistroval update :D

je to fajnovy ted :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: nevis v kolik? tesim se tesim a mozna bych si rad zahral treba DH po dlouhy dobe
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak dnes novy patch. Jak se tesite? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    heh, dobra konspiracni teorie

Diablo 4 Teaser Reveal BlizzCon 2016 Dice Conspiracy
    https://www.youtube.com/watch?v=Dcin6xuNxU4
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: takze 6% AS misto 20% AD na zbrani mi udelalo GR85 a tusim o vic jak minutu lepsi cas nez na predeslym GR84.
    takze s tim AD na zbrani jako top statem si nejsem moc jistej. i %10 dmg misto AD byl lepsi cas
    JADE
    JADE --- ---
    jinak jsem rad za to ze se ten wizz dal alespon ten rok hrat...je fakt, ze se na nej a dhcko opakovane sere nevim proc...
    ONDRA_PATA: ja hral tenkrat ten condemn build, jako dobry, ale hrozne takovy nudny...vzdycky se mi zdal ten crusader takovej ultra nudnej...proste prihopsas nekam v konovy, prasknes spell a zase jedes :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: bavil me hammerdin
    JADE
    JADE --- ---
    me osobne docela zarazi ten pristup ke crusaderum...nikdy me nijak ta classa nenadchla...ale to je ten duvod, mel takovej pompezni nastup...hura...crusader a v podstate se to nikdy nedalo hrat a nikdo s tim nic nedelal...
    pro me co se tyce vyssich gr je stalice supp monk...ten zkratka jede furt a da se rict, ze bavi...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    super,konecne vyuziju dmg WD i v parte.
    takze vlastne si ted bude kazdej onanista stavet WD,aby ho pak diky premnozeni nerfli..
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak meta 2.4.2 je supp barb, supp monk a 2x DPS WD. :) No nevim nevim jestli je to zmena k lepsimu.

Co to v podstate znamena ...

1/ Ze 4 class, ktere mohly hrat vysoke GR ve 2.4.1, to jsou nyni jen 3.

2/ Na DH, Cruise se sere uz dlouho a Wiz je na cerne listine po roce, kdy se dal hrat.

3/ Problemy s lagovanim , ktere zpusobovala tornada jsou nyni vymeneny za jeste vetsi problemy, ktere zposobi 2x helltooth set.

4/ Prestoze vyvojarum vadila staticnost hry, neudelali pro to nic. Hra je stale staticka, protoze WD musi stat na miste pro max dmg.

5/ Sofistikovanost vysokych 4 men GR jde znacne dolu. Wiz uz nebude muset hledat vhodna mista pro tornado. Barb uz nebude muset tahat moby jak o zivot. Hra se vyrazne zjednodussi a ztrati dost sveho kouzla

6/ Snizeni realne dostupneho GR pri hre 4 hracu pro speed rifting z 105 na 95 v group play bude znamenat ze 2K + paragon hrace uz novi hraci nikdy nedozenou a tim padem o NS opadne zajem. Mozna je to cil.

7/ Mnoho 2K+ paragon NS hracu udejde ze hry, protoze stavajici motivace hrat zmizi. Pro expeni by museli stratvit se hrou proste moc casu a na LB se neumisti na vysokych pozicich, protoze maji proste maly paragon lvl.

No nevim nevim ... spis nez krok dopredu to povazuju za krok zpet. Ale hrat to budu. WD uz si stavim. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz par hodin premyslim,zda u gargantuan WD nechat hellfire amulet s AS,CHC a CHD nebo vymenit za ancientovej s int,+cold a vylnym rolem (takze narollovat CHD nebo CHC) a prihodit 500 int pres gem lvl80.
    nejak nejsem schopen vydedukovat,co je lepsi.

v navaznosti na to jsem sundal zbran s AS, nahodil s 20% AD. dmg mi klesla cca o 300k, ale zrejme se to tak nejak vyrovnalo,protoze jsem vyssi GR nedal.

bejt ten ancient amulet s +fire, tak jde jasne do LoN walker buildu,kterej me teda hodne bavi na T10 a riftech do GR60
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: zacni farmit cosmic kridla :D k tomu se nemuzu dokopat ja + mi chybu furt nejaky mysterious chesty :-/

NJORL: gz ;-)
    JADE
    JADE --- ---
    ja ten portret konecne vcera dostal...trvalo mi to cca tejden casual whimsyshire runu...rekl bych tak 300 clearu urcite...docela slusna onanie :) ale mam ho...kazdopadne napad si udelat set dungeon wingy asi predem zatracuju ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam