• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    musim si postezovat, osobne mi tu hru uplne zkurvili, vlastne neni duvod to hrat NS...je fakt problem na publicu potkat nekoho kdo ma paragon 1k+ a kdyz uz ho clovek potka tak dat gr85+ je temer nadliskedj vykon, jinak same low para hrace potkas...jediny co clovek muze je grindeni tXIII ale tam ten paragon zkratka s 1100+ neskace ;[ nechapu to, proc to takhle zabili...nemuzu levlit gemy, nemuzu vylepsovat efektivne paragon lvl...srat na to fakt, asi to minimlane do dalsiho patche definitivne uspim ;[
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    HOUMI: ten amulet by mel stale byt mozny ziskat ne?
    The Murlocket - Diablo Wiki - Wikia
    http://diablo.wikia.com/wiki/The_Murlocket
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEDAN: primo z vanily ne, ale mam schovanej ring co uz nepada + modrej amu co vyvola mini murloca :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEDAN: a kam bych je asi tak dal, kdyz mi nestaci ani pridany zalozky v truhle za sezony? :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    mate z vanilly jeste schovany nejaky predmety? :o)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Retro čtvrtek? :D
    Ja si jeste pamatuji jak bylo jedno misto v A2 kde se huntil goblin, takovy ten vstup do pouste, jakoby tocity vystup nahoru a tam pry bejval :)
    Pak se sbírali bíle itemy na craft, nebo to uz bylo pozdeji? A taky se craftili sety od kovare :)
    JADE
    JADE --- ---
    zas tolik ne...cca 4,5 roku ?! :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já si pamatuju, jak normální smrtelníci nemohli do A3, protože přišery dávaly instant (to tušim byli jen 4 obtížnosti) a tou dobou se chodil bridge v A3, kde za tebe elitu čistil Tyrael.. To už je let :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: ja behal s ww barbinou prave alkaizeruv run v a3 porad dokola jak mental :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ja jel jako support CM freeze wiznu :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: nene, vrchol ve vanile bylo mit WW a tocit se ve fields dokola :D pak byl EP monk a to byla srandaaaaa
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: no vzdyt :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAR: jenze na tohle všechno potřebuje datadisk. Bez nej nic z toho co pises nemas...

dřív se behal alkaizer run v a3 v core of areat tusim porad dokola jak mamlas :-D
    GOLDEN: krome tuny jineho se pak delaji bounty (questy) pro material na vylepseni a vyrobu vybavy. nephalem rifty (zabijej dokud se neobjevi boss) pro farmu legendary vybavy a klicu do greater riftu. Greater rifty (zabijej dokud se neobjevi boss v casovem limitu) jsou tu pro ziskani a levelovani specialnich gemu. GR jsou tou nejvetsi vyzvou. S kazdou jeho urovni se obtiznost zvysuje.

Sezony jsou jednoduse restart hry. Zacinas na lvl 1 s prazdnou truhlou. Je to fajn, protoze je zabavne se zlepsovat, coz uz se po x letech hrani jednoho charu deje leda tak o vanocich. Navic sezonu provazi rada ukolu, za ktere jsou fajn odmeny.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    ONDRA_PATA: Hledali se jenom elity, sbírali se esence, kdo dal MP10 solo s uberama byl frajer a kšeftovalo se na aukci.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz ani netusim,jak se to pred RoS hralo
    WASQ
    WASQ --- ---
    GOLDEN: Koupit datáč - bez něj je ta hra třetinová
    GOLDEN
    GOLDEN --- ---
    ahoj :) před nedávnem jsem si koupil D3 (bez RoS) už pomalu dohrávám kampaň (na experta) za první postavu. Potřeboval bych poradit co pak dělat , slyšel ohledně nějakých dungeonech (do levelu 750) to je ten season mod? :)
    CLAVEN: jj jak to chodi, tak to skladam. Ale vzhledem k tomu, ze mi padlo anc immortal kladivo (v skutecnosti dve. To bez diry se tesi na gift) a zadnej mecak, je tohle cesta k endless ww.

Zatim davam jen gr 46, ale v podstate mi krome chaneling ramen neprisel zadnej equip pro ww build.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AVATAR: Ešte k tomu potrebuješ Bul Kathos meče, aby to bolo ideálne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam