• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    ONDRA_PATA: parada, oslavil som to RIP to lag :D takze novu postavu na tuto season uz asi ani rozbiehat nebudem
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Taky byla tahle sezona pro me nejkratsi. Pokud nebude novy kontent nebo vetsi zmeny tak na pristi asi kaslu nebo max pres vikend.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Za dvoumesicni sezonu IMHO muze brutalni odliv hracu z D3 do WoW a obecna nespokojenost. Ja jsem dodelal 70 a asi dve hodiny nato sem to vypnul a uz nezapl protoze me to vubec nebavilo narozdil od predchozich sezon.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: nekoukal jsem.

nicmene jaem mel pocit,ze je ten konec nejak rychlej nez jindy
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Jsou uz nejaky znamy zmeny pro S8? Google nachazi jen 2.4.3
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Season 7 Ending Soon - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/blog/20275888
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Ja tam jsem :) Ale dlouho nebudu, ale zase se vratim, chce to naky velky novinky zase proste no.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Já se vracim na začátku každý sezóny, asi potřebuju mít s kym hrát aby mě to u toho chvíli udrželo. Ale musim zaklepat, většinou mě na 70 protáhne někdo z tohohle klubu, takže řešení vidim, že se konečně přidám do Nyx guildy, v mé původní už je to dlouho mrtvé
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ja se taky vratim v dalsi sezone :) ale ted je prose Legieeee
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Ja jsem taky prestal pred mesicem hrat. Ale vratim se. Jen nevim kdy.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Nějakej obsah a motivaci ve hře člověk potřebuje, mě už to osobně taky nějak přestalo bavit, takže většinou dám quest na peta a pak už hraju hodně málo, chtělo by to nějaký pořádný oživení:-)
    NJORL: dalsi zalozka v truhle.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    OBOJETNIK: jj kvuli matrosi to tak delam kazdou sezonu, protoze vzdycky potrebujes salvage, reforge...
    taky jsem na ytb koukal a vic presne co delat.zkusim asi s avarice i bez
    NJORL
    NJORL --- ---
    OBOJETNIK: Muzu se zeptat k cemu to jako je nutit hrace delat takovy kokotiny? :)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    ONDRA_PATA: uplne to samy se mi stalo predevcirem taky :D
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    ONDRA_PATA: aspoň máš spousty matroše :)
    jinak já tenhle conquest udělal hned asi na druhej pokus v pátým aktu na mapě Ruins of Corvus. GF boostnutej asi na 9000%, doporučuju nepoužívat Avarice Band, ideální je imo spíš menší pickup radius, abys mohl goldy sbírat průběžně. Dle nějaký rady na yt jsem si celou mapu proběhl bez zabití jedinýho moba, aby sis mohl cestu lépe naplánovat a na druhej run jsem skončil asi na 60M a s mapou vyčištěnou cca z jedný třetiny.
    Chvilku jsem taky uvažoval, že bych nafarmil bounties, ale když já jsem hroznej skrblík a nesehnal bych tolik volnýho místa ve stashi, navíc projít to výše uvedeným způsobem je mnohem rychlejší...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak jsem delal 50m gold conquest pres 150 krabicek z bounties a ja kreten si zapomnel vypnout peta. jsem myslel,ze toho c*raka rozslapu
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: hehe , to zas neeee :)

spis sem chtel poukazat na to, ze ta hra nemusi byt jen o farmeni paragonu a pushovani gr ;)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: ukazme si tu kdo je nolifer...;P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    tak Set dungy kompletni :-) aka 99% achivu hotovo ! delat cca 5,5k bounty fakt nehrozi :D takze zbyvaji 2 achivy co nemam ... vzhuru na ne :P

journey komplet udelana taky, hmm transmo itemy ? no chybi mi 4 + cosmic kridla....

souhrn, no ja si snad calnu wowko at stihnu pre-legion event :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam