• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Nevim o jakemkoliv buildu na jakekoliv postave, ktera by dokazala bez augmentu speedovat 80.

S timto davam 80 cca za 5 minut

Red - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/63207292

jen to mam ted prehazeny na T13
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: hmmm tam koncim na pocitu ze je to speed a ne trapeni, nekde na 70 (nemam augment)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: multishot dh
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: ty tweety byly pak "zruseny! ptz vydal si tweet ve smysli sry, ale nic nebude, delam na PoE :-)

podle me nebude D4 ani nahodou, ale pouze velkej content patch misto zruseneho datadisku :) a to mi bohate staci :D

nicmene blizzcon za rohem, takze ja uz jen cekam :)
    JADE
    JADE --- ---
    dva dotazy:
    ma tady nekdo odfarmene ta kridla za set dungeony ?!
    v parte to asi delat nejde ze ?! :\
    tak vlastne tri dotazy :) co pouzivate na co nejrychlejsi farmu 80tkovejch gemu na augment, nejlepe solo fast gr ?! :P diky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Indicie naznačují odhalení Diabla 4. Může k němu dojít v listopadu - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...ekulace-datum-odhaleni-dou-/Novinky.aspx?c=A161017_134410_bw-novinky_anb
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ROTOPEED-2207/hero/76954246 GR60 = 5-7 minut. nemam anc Woh, takže zatim takhle a ty skilly nevim, ale docela mi tenhle playstyle sedí a baví, drží to hezky. uvidíme, co GR70 až bude Woh a anc source. a ramena by se šikly lepší no...
    JADE
    JADE --- ---
    na farmu je dobra "prskavka" wizzna ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: urcite je,nicmene jsem mel chut na wiznu.potreboval jsem zmenu z WD,se kterym lvlim gemy. nejdriv jsem si postavil fire hydru a vsechno jsem to palil.zabavny,ale slaby.pak jsem si rekl,ze by bylo husty to vsechno mrazit,ale cold hydry + slow time + tornada na pull nejak nefungovalo,respektive GR50 za 8 minut.takze meteor byl jasna volba.
    archon me vubec nebavi
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nicméně příští sezónu asi vyzkouším po dlouhé době DHčko. To se mi zdá, že je na tohle rychlejší
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: 60-65 GRka s tím s malou úpravou sóluju v pohodě a rychle.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: t12 by mi nevadila,ale chtel jsem to spis na cca 60-70 rychlejsi GR
    zkusim to tax polafit,ancienty mam vsechno snad plus augment v par vecech neni problem
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: no právě, že to na t13 úplně není mi přijde. Asi bych musel mít vysokej paragon a augmentovanej equip, jinak mi přijde, že to pižlám - obzvlášť, když není proclej in-geom. Zabíjim t12 a pohoda. Je to takový lejzy - na 3 tlačítka mám makro, abych se neuklikal.. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: koukam na torment,davas T13? jak lehce? ale je to bliz tomu,co jsem hraval.ted electrocute mi to pripomnel
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: Jakej meteor build? Myslíš něco s Tal Rashou? To se přece teď hraje taky. Tady je moje socka tuhle sezónu, kdy jsem hrál pár hodin
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    _DOMINIK_: uz si prave nepamatuju,jak jsem to hral dva patche zpet nebo kolik.mozna tam byl spis ice armor.
    kdybych snizil cdr,tak ta frost nova vude rychlejsi,tudiz driv cold meteor.
    ale jak rikam,uz si to nepamatuju a tohle jsem splacal z gearu co mam behem pul hodky
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    ONDRA_PATA: nemas na ty frost nove spatnou runu, nemela by tam byt ta damagujici? jinak mi teda neni jasny, jak generujes cold stacky...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: zatim takhle http://eu.battle.net/d3/en/profile/ROTOPEED-2207/hero/76954246 a dál uvidim, odcházim s GR60 = 5 minut
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONDRA_PATA: mám to nastavené furt (i s atherem - prostě starý teleport tak, jak vždy fungovat měl; i kdyby jen v kostce), ale já nejsem žádný GR achiever, vlastně už jsem pěkně dlouho nehrál

ale právě pro ten fun factor
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    pánové, především wizny, nevzpomenete si na meteor build? ten, jak byl každej skill jinej element, aby byla rotace meteoritu. tal rasha a nilfur boast. chci to zkusit znovu, velmi mě to bavilo. já vím, neni to žádnej push, ale fakt mě to hodně bavilo. váhám hlavně se zbraní, co tam bylo. hodně buildů jsem našel, ale žádnej mi nepřijde jak jsem to běhal dál. nejblíž je tomu tenhle http://www.icy-veins.com/d3/wizard-spectral-blade-build-with-the-tal-rasha-set-patch-2-4-2-season-7 ale já mám pocit, že jsem to běhal s aether walkerem na na teleport, ale jistej si nejsem. plus určitě nebyly corruption ramena, ale spíš spaulders of skeleton kings?
    taky jsem zkoušel zpětně firebird hydry, GR60+, škoda toho, pálit to všechno je boží, chtělo by to trochu boostnout
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WRATA: dle vseho to vypada na sezonu beze zmen, tedy stejneou jako S7

tezce se ceka na blizzcon :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam