• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: tak pouzij ty 70+ gemy... jak pises zas tak velky rozdil to neni... a hlavne je obrovsky rozdil bez gemu a snima ze...

na farmeni gr80 je ale potreba hoodne slusna postava jak psal NJORL, to kdyz mas tak verim ze neni problem si najit klan a "kamose" se kteryma pak behas 90+ jak nic .) ..a klan s dobryma lidma je nejlepsi cesta jak si kvalitne zahrat.. pripadne hodne casu a pevne nervy na publicu...

pokud mas hodne klicu, tak ja to delam tak, ze beham nizke GR (45 a vic) kde vylepsim gemy od nuly treba po 40+ podle postavy a pak beham s borcama GR kde uz vylepsuju k 80+... prijde mi "skoda" ve vyssim GR vylepsovat gemy od nuly... pak mas i tech gemu k augumentaci vic...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: no ja to mam tak, ze bez nejakyho farmare 80+ solo gr se moc nehnu...bohuzel...
    mam vsechny classy, vsechny sety v ancientu, ale bez idelanich rollu a gemy do 84 (to mam jen na supp monkovi) jinak spis 70-80 a naladit tech 15x80tkovejch gemu na augment, kterej bych vrazil do vyvolene dmg postavy abych s ni mohl farmit ty solo gr 80+ nebo behat nejaky zajimavejsi public gr 90+, se mi nejak nedari...protoze public GR je proste shit...no a ten supp monk preci jen je takovej nejakej stejnej furt a mydlim to uz od nepameti, takze bych rad kdyz uz mam nejakej ten paragon nazbyt delal i to dps...navic se mi minule stalo, ze jsem sel nejakej public 85 se supp monkem a ti hosi proste nemeli dostatecnou dps a pobihali tam jak zbesily a chcipali...proste naky lamy, ale kdyz me vsichni tri vyrvali ze tak spatnyho supp monka jako ja jeste nevideli, tak jsem si to vzal osobne a regulerne se nasral :|
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Bounties jsou prokleti. Ja uz bounties vubec nehraju. To je prace, neni to zabava. Mnohem zabavnejsi je mit postavu kterou chce vylepsovat optimalizovanou na T13 rifty a hledat tam. Postupne si z dropu stavet postavu na gr. A idealne prve support verzi a pak dps verzi.
    JADE
    JADE --- ---
    jako vono narollovat ancient se spravnejma statama to neni jen tak, co si budem povidat...to kdyz ti zkratka nedropne na stesti, tak jsi v pici, nebo stravis mesic na bounties v kuse ;[
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: unfair...tyvoe to nez bych poladil a prekostkoval staty, to bych mohl chcipnout tak v RL ;[ na to sere pes...no spis premejslim, nasadit augment z 60-70tkovejch gemu a neresit to zas tolik...zas tak markantni rozdil uz nebude, kdyz nasadim 70tkovy misto 80tkovejch ne ?! na 100+ si v soucasny dobe nechavam zajit chut...na public sezenes tak max rift 85 these days ;[
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: LTK monk je sice raketa, ale je STRASNE nudnej.

ja jsem si udelal verzi generatora, kterou pouzivam na T13 a je super zabavna. teda alespon pro me. T13 davam BEZ augmentu za 5-6 minut.

Erik - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/67348113

Jinak absolutni souhlas s tim co pises. Monk je velice variabilni a vyuzitelnej
    NJORL
    NJORL --- ---
    a to je dany tim, ze lidi se placaj na sezone, misto toho aby pilovali postavy na NS :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: ne. rozdil je v raw dmg. Ty mas 2 160 830. Ja kdyz to prehodim do GR setupu, tak mam 5 milionu. A od toho se pak vsechno nasobi nahoru, vc discipliny. navic na ni mam 110 lvl gemy. proste je tak 3x silnejsi.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: za wd mam vicemene vsechny hratelne buildy a stridam podle nalady...

nejvic me ale tedka bavi LTK monk na T13 a bounties... to je super raketa :) ...na gr muzes mit generatora a do groupy pripadne healera, ten ma vyhodu ze se vzdycky hodi do groupy, ale hraje ho dost lidi :) ..pripadne i exploding palm neni marny...

http://www.diablofans.com/builds/82237-t13-speed-ltk-monk-2-4-2-swk

tedka zkusim tu wiznu, tak snad nezklame a predstavuju si ze zkusim dva tri buildy...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: S Wiznou jsem míval 3, ikdyž archona jsem taky hrál spíš okrajově. Na farmení "prskavku" a pak delsere, bez twisterů teda, ty mi nějak nešly nikdy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ONDRA_PATA: jade set je hodne funy :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem odehrál jednu / dvě sezóny s WDčkem a peti a jejich stupidita mě tak srali, že jsem musel přestat :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: jj.firebats sice postaveny nemam,ale i jade set me dost bavil.v podtaate mam jade na t13, gargy na GR a kure na bounties :)
    s jinym charakterem si mi nic podobnyho nepovedlo.mozna tak monk se zvonem minulej patch.vim,ze i s wiznou postavis tri buildy,ale archon me desne nebavi.
    ted jsem zkousel zpetne stavet takovej fire hydra build a docela dobry,bejt to silnejsi...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Navíc "kuře" set je zábavnej a zase dobrej na bounties, celkově má hodně pro mně zábavnejch způsobů jak se dá hrát. Pak mě ještě hodně bavila Wizna teda
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: mam kazdou sezonu tendence ho vzit zas :D precijen diky helltoothu se ty questy jedou asi nejsnaz,hlavne to levleni solo GR
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: To nezní dobře, tudíž vidim to zase na WD, tuhle sezónu jsem přecejen moc nehrál a minulou (resp. předminulou) to byla Wizna, takže si ho zase užiju:-D
    JADE
    JADE --- ---
    bohuzel crusader je smutnej uz nekolik sezon, ten bombardment byl chvili efektivni, ale co se hratelnosti tyce bych rekl ze tezka nuda...jinak na nej prcaj jak na placatej sutr ;[
    VENOME, NJORL: to bude asi tou disciplinou...nejak me netrklo, ze to pridava tolik dmg !!!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: me bavil Hammerdin,ale to bylo tak 3 sezony zpet. naopak Invoker me nebavil vubec.
    WD rulez proste :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    me crus prisel takovej desne pomalej a nic moc nedaval ale vzdycky me lakal
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    OBOJETNIK: Já právě jel prakticky jenom WD, Wiznu a jako alty barba a monka, crusa a DH jsem zatim úplně vynechal. Hrál jste někdo Crusa tuhle sezónu, že bych se inspiroval ?
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    WASQ: chystám se za další char, kterej jsem ještě nehrál, takže WD; asi by z toho ke konci S8 mělo být toto (ale uvidím, jak mě to bude bavit):
    http://www.diablofans.com/builds/82941-2-4-2-arachyr-firebats-solo-group-gr90-100
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam