• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: On bude jeste nekdy bejakej patch?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE: Jsem zvědavej, jestli Crussa v dalšim patchi nějak reworknou, aby byl použitelnější teda
    JADE
    JADE --- ---
    ja jsem nasranej, tak nejak jsem poskladal ten bombardment buid (je fakt ze ne full ancient) a je to desny, nic to nedela ;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My dali GR80 ve dvou ale bez augumentů nebo dobrýho riftu to vejš nevidim.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak s kuřetem (manajuma) a arachyrem dám 50, ale už jsem musel poladit build kvůli obraně, dmg je zatim dostatečnej, kombinuju to s tim ring of emptiness (+300% dmg pokud je target afected by both haunt and locust swarm) a díky tomu třeba s rift guardianem vůbec neni problém. Vyšší rifty už to ale s timhle v solu moc nevidim, myslim že tak 60 možná 65 dám ještě bez manajumy - vyměnim za sacred harvester a vile hive, ale solo víc už zase asi jenom s helltoothem. Možná by to ještě posunuly infuse a defenzivnější gemy (zatim jedu taeguk, bane of the powerful a bane of traped). Vlastně ještě mi schází Compass rose, což taky zlepší výsledky. Tady je zatim jak to vypadá teď http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tatras-2215/hero/84574369
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    IMPROVIZACE: taky bych chtel klikat diablo v pul jedenacte dopoledne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    IMPROVIZACE: dik.nj,jsem mimo hru az do vecera ;)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ONDRA_PATA: rychlesi nez cekat tady na odpoved je zalozit char a podivat se... truhla je sdilena.)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jeste jsem nejel v jedny sezone dva chary,jak je to s truhlou? je sdilena? tedy pokud je S8 s wiznou a zalozim WD,bude mit strjnou truhlu? ze jsem mozna vyhazel veci,co by pro zacatek bodly :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: A kurwa!
    NJORL
    NJORL --- ---
    Kamosi co neumej anglicky to hrajou v polstine myslim.
    JADE
    JADE --- ---
    slozite to opravdu neni pokud se tim nechces zabyvat nadramec a venovat tomu vic casu, nez je zdravo...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Kdyz to vychazelo a cetl jsem tu co resite za veci, prislo mi to strasne slozite, doufal jsem, ze to nebude tak hrozne :) Nic, prani jsem si splnil a poridil tu hru a mohu jit dal :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KANAREK1: jak to tak popisujes tak dohraj pribeh a prodej to. Potencial diabla je uplne nekde jinde a stoji to hodne casu
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Chewbacca : hral jsem dvojku a myslim, ze s cestinou. Ja to chtel jako relax a unavenemu po praci se mi nechce stale prekladat co nabizeji jednotlive zbrane co se chce v ukolech a tak.

Navic mam pc na wifi a nejak se mi to drobne kousalo. Zkratka zatim jsem spise znudeny.

Kolik jsem dal se radeji neptej. Vecer mrknu za kolik se prodava a udelam cenu.

Cim vic o tom premyslim, tim vic si rikam, ze u toho nesmim opet travit tolik casu jako u dvojky ac by to byl velice kvalitne straveny cas :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: to je ta manzelska sebbevrazda. Blokla mi ho stara s mym svolenim a zapomela hesla za ten rok :-) ale shanim ted ten muj prvni account :-) je to holt slozity
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a ten s tim zablokovanym emailem?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja sem psychicky labilni. Prvni account jsem prodal a u druhyho sem spachal manzelskou sebevrazdu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: vzdyt to zase ztratis :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KANAREK1: pokud si hral predesle dily v anglictine tak mi ver ze nechces hrat trojku v cestine, i kdyz to samozrejme neni mozne. Kolik si dal na blesaku za dia a bylo to i s ROS? Premyslim zda znovu koupit ale vic jak 500 za komplet se mi davat nechce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam