• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: wd garg se hraje a porad je dobry, ale do groupy jedou vsichni firebat build
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: byl jsem v nem rok zpatky a byl uz davno death.

Mate nekdo tip na nejaky aktivni cz klan.

Bobik prijal si ten friend request? Jen co prijedu z irska tak dame.

Hraje se jeste gargantuan wd ?

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zase me zamrazilo,jak vidim ty krabicky :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Měl by zájem někdo o hru na discích? Spíše jako dekoraci. Je to už registrované na neznámou osobu, takže si zahrajete jen úvod.

Dal bych to za odnos nebo kdyby to chtěl někdo, komu se to hodí za 60 Kč, aby se mi vrátila investice :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOTAR: to nema uroven t ohle:)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MALY_BOBIK: Já ještě dřepim v práci, doma jsem nejdřív ve 21
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOTAR: tak to uz zapinej a pojd behat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MALY_BOBIK: Taky by mě zajímalo, kdo ze zdejšího osazenstva v tom clanu vlastně je:-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    pripadne nekdo kdo muz pozvat do nyx clanu ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    nbekdo na rifty tedka?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    WOTAR: :) gamer for life
    DIOM
    DIOM --- ---
    WOTAR: dobrej idiot
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PEDROBEAR: Jestli hraješ na úkor 5ti hodinovýho spánku, tak máš ke hrám ten správnej vztah! Asi jako tenhle týpek http://fraghero.com/savage-gamer-plays-massive-earthquake-friends-tell-shut-fk/ :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: no s kym...vzdyt pise,ze ma cas na sebe :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SITH: pockej tomu nerozumim....az jdou deti spat mate cas na sebe, na sukani, zatim co zena jde spat.....s kym teda sukas ? :-)
    VENOME
    VENOME --- ---
    Nebudete nekdo hrat okolo 21h? Hodil by se mi powerlevel na 70 level na season.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SITH: az dou deti sami spat - rada udelej ji dite - tak od chvile kdy ji udela dite po moment kdy deti pujdou sami spat uplyne tolik let ze diablo 3 nebude relevantni :) my sme v 5ti mesicich a hraju na ukor svyho 5ti hodinovyho spanku.
    SITH
    SITH --- ---
    PEDROBEAR: až děti jdou spát, máte čas pro sebe. Od sukani, přes koukani na westworld až po sólo hraní her zatímco žena jde spat nebo kouká na český kriminalky :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PEDROBEAR: Asi přijde na to, jaký si to uděláš, jak je dítě náročný, kdy se vracíš domů z práce apod.:-) Každej si to musí zařídit podle sebe, někdo zůstane déle "v práci", někdo hraje v noci. Je teda fakt, že jsem taky po nedávnym rozchodu, ale hry byly jenom jedna z přitěžujících okolností:-D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    no leda kokot panove. nevim jak to bylo u vas ale u nas od dob decka neni na hrani skoro cas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam