• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SCHUNA: Fakt by to neškodilo trochu větší:-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SCHUNA: aha, téměř neviditelný puntík uprostřed podobně barevného kosočtverce :) už chápu, proč jsem to nenašel...

Dík
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: o cube - nikde jsem ve hře nenašel hint, že tu věc už mám/nemám v cube
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    KID_MCHUTT: co myslis ? :-) o cube ? o TH ? o 2.4.3 ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: kde je to napsáno?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WOTAR: tak zrovna ta vec jestli to mas cube je uz daavno ve hre :D myslim ze prvni hotfix po vydani kostky ;-) s tema elitama te nechapu :D sak je poznas, modry a zluty a jsou beztak vsude :)

TH je dobry akorad na lepsi zobrazeni CD , range area dmg a podobnych + cteni ty mapy , coz je defacto maphack ...

ale myslim ze v 2.4.3 se to bude hrat zase trosku lip , ty maly zmeny v gr jakoze boss bude za portem kde ti to sebere vsechyn pylony + vic mobu v riftech je proste cool :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: skoda :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ani nahodou :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    je nekde garantovanej drop short mans finger
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jojo Blizz banuje jenom licence aby sis mohl koupit další hru. Stejně tak mu nevadí multiboxing.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOTAR: Tak jsem trochu koumal a veskrze je TurboHUD tolerovaný, i když Blizz nevydal a nejspíš nevydá nějaký prohlášení. Oficiálně Turbohud porušuje pravidla, porušuje je cokoliv, co čte D3 pamět. Tomu se teda dá taky zamezit, stačí spustit klienta pod separátnim userem, co nemá práva aby mohl pomocí wardenu TurboHUD detekovat. Jako cheat by se dala nazvat leda určitá forma map hacku a to když člověk vidí elitky na minimape nebo to dokáže předvídat pylony a slepý chodby.
    Jinak banuje se většinou jenom licence té hry, klidně si můžeš koupit další a tam hrát, celej acount se banuje jenom když prodáváš velký množství goldů apod. Teoreticky ti zůstanou i různý kosmetický doplňky.

Já jsem se nicméně zjistil, že to půjde v klidu i bez toho, v riftu se akorát soustředim méně na minimapu a elitky jsou stejně rozpoznatelný podle barvy. Akorát v itemech se pak při kraftění hůř vyznám, ale to už se dá přežít.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS: No já to zkusim bez toho, když zrovna nesbírám všechno do kostky a jde mi jenom o ty důležitý věci, tak mi to v podstatě nevadí. A vidět elity potřebuju hlavně v klasickym riftu, v greateru je mi to jedno vesměs. Ale zrovna treba tu featuru s kostkou nebo tohle mi blizz fakt zabudovat mohl
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kámoše ze Zero Empathy to zabanovalo a přiznal nám jenom TurboHUD. A je dost vzteklej když mu říkám že potřebuje cheaty i v PvE :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hraju,kdyby chtel nekdo zabehat neco lehciho
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOUMI: Mě bez toho hlavně chybí, že nevidim, který itemy už mám v kostce a pak že nevidim kde jsou elity na minimapě. Pak už je jenom quality of life, že vidim v bagu kolik mám celkově DB a dalších craft itemů. Ale znám člověka co na ladderu byl a nedá bez hudu ani ránu. Nicméně
    znervóznil si mě, něco o tom zkusím najít
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: blizz me stal dost penez ,viz WoW a vsechny CE kuli diablu, naky ingame itemy a tak :)
    FORTRESS: to muzou, ale o nem to je znamo, ze bojuje proti tomu ;) je pravda ze nebyl nikdy v top coopu...
    WOTAR: pokud vim , tak ten Warden aka program na tohle, te sleduje treba rok a pak te vyhodnoti a cau :) , blizz TH oficialne nepovolil ani nevyvratil... ale bany za to zrejme litali.... taky jsem cetl pokud nejsi na ladderu, tak to "nicemu" nevadi a jakoze to projde.... ale jak rikam, je to ulehcujici a neni to treba :P
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE: Hele já se ještě nesetkal s tim, že by za to někdo dostal ban, vy jo ? Jediný v čem je to možná špatný z pohledu Blizzu je fakt, že to asi víc zatěžuje servery. Ale jinak jsou to prostě mnohem podrobnější a přehlednější informace
    JADE
    JADE --- ---
    ten turbohud vypada hodne prisne no...proc to nemuze bejt, vzdyt je to jak addony preprcavajici koplet ui do wow ?!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Já taky pojedu dlouho do noci, tak se přidám klidně☺
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam