• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: kdyby sis to vygooglil,tak hned jeden z prvnich odkazu je videonavod na ytb.je to jedina chesta ve hre a najit ji trva dlouho,ale pak mizes prizvat 3 krajece,co ti s ni pomuzou
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: je ta chesta na nejakym konkretnim miste nebo musim jak idiot zkouset cursty v bounties ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: neni tam neco lehciho mam pocit? jako chest 350+, solo GR75 a ten GR45 bez setu?
    JADE
    JADE --- ---
    delal nekdo ten 3ti konquest na dokonceni sezony ? asi pripada nejvic v uvahu zabit vsech 18 bossu za 20min od zalozeni hry na tX...da se to solnout ? videl jsem nejaky navody kde to delaj v parte a je to docela psycho...zas mi prijde skoda nedokoncit sezonu kdyz zbnyva jeden ukol ;[
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Pomohl by mi nekdo s conquesty dnes kolem osmy ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jaky jsou tri "nejlehci" conquesty v seas jour ??
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: ja mam vse zatim ne s nejlepsim rollem ale neni to spatny a jsem na 67 za 11 min. Jeste to pujde vejs ale jde to z tuha :-)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Jojo Furnace určitě budu farmit hlavně v kostce. Zatim jsem byl na 65, ale s Jeram to půjde výš samo a pak s Furnace jak nůž máslem:-D Pak už jenom nějakej Compass Rose s Crithit DMG, což bude voser no a pak zbývají infuse, aby bylo co dělat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: jeram taker of the furnace sem vytocil behem jednoho dne v kostce. Lepsi cesta neni.

Jedes gargantuana? na jakym ses max gr?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak Mask of Jeram je doba, teď už jenom Furnace!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tak jde :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    da se jeste furt furnace pres kostku?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: nejde, od toho bnet vzniknul ... jestli se chces schovat pred nekym, tak ho kickni z friendu ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MALY_BOBIK: není EU maintenance?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    vcera se mi stala dobra haluz, logovala mi amerika misto EU. tak jsem zkontroloval bnet klienta a mel jsem tam europe. tak jsem zkusil klasicky restart pc, zmenit to na US a zpet na EU, ani jedno nepomohlo. logoval jsem se na ameriku. ve hre samotne me to zmenit nenechalo, je to zasedly, ze to nejde kdyz je spustenej bnet klient. no a hra bez bnet klienta spustit nesla. ve hre neni log off, jen exit, takze neslo se odlogovat a jen vybrat eu server :P

kdyby se to nahodou nekomu stalo, tak reseni je pri zalogovani do hry vyndat snuru od netu. nahodi to error a hra zustane v login screenu. tam pak jde zmenit realm z US ktery tam byl buhvi proc prednastaveny na EU. :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: duvny ja zmenil region a ok
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: me se posledni dobou nejde lognout
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: me to beha az na obcasnej lag
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: co s tim ted maj ? furt mi to blbne
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Blbci vole :-) radsi mi udelejte radost a reknete ze to jde :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam