• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KING: ¨po poslednim patchi prave sli zmenit skills a myslim ze dokonce i rune words.

rune words nebyli v patchi ty byli ve hre pridany v LOD

KID_MCHUTT: Jah + Gul + Eth, Eth + Ral + Ort + Tal atd. atd.
    fus ro dah to asi ne :-)
    KING
    KING --- ---
    CHEWBACCA: jo, jen me na tom hrozne stvalo, ze se to nedalo menit.

Ostatne skoro jako vsechno - skills atp. Me to hrozne odrazovalo a prave kvuli temhle vecem jsem pak sahnul k cheatum - veci jako zmenit skill tree
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CLAVEN: podle me to bylo v dataku ne jen tak v nejakem patchi
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: v dvojke boli v nejakom patchi pridané rune words, čo si mal v inventári a robili nejaké efekty
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEWBACCA: rune words? nějak si nevybavuju... "FUS RO DAH?" :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: jj vim. Vcera sem byl vypitej.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Na runovy slova pamatuju dodneska. Nejlepsi mechanika ze vsech tri dia :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    2 jel ve dvojce 4 paralelni boty kazdou noc a hra se hrala sama. To byly casy. :) Ted se tomu musim venovat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: ja myslim ze jednu chvili ve dvojce cheatoval snad kazdy, (nez sme prisli na to ze to je fakt nuda)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: jo ten editor jsem taky pouzival. Nastesti az po tom co sem tu hru vystavil bez cheatu skrz naskrz. Nejoblibenejsi necro takze se moc tesim az bude k dispozici v d3 :-)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: no co se tyce cheatu, tak dvojka na tom byla o dost hur si myslim, tam kdo nechatoval, tak skoro "nebyl" ... vim ze uz jsem tam mel nejakej sofistikovanej software, co mi dohral na postavu, predmety, staty, runy, vsechno na max...ke konci jsem to pak resil, ze si clovek jen stahnul a nahral jiz hotove a na max vycheatovane postavy a zkratka si to jen tak pro radost zabehl...proto vim, ze me ani d2 tolik nebavilo ;[
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: d1 srdcovka stejne jako d2 a ted si mi uplne pripomel ze ve dvojce sem taky cheatoval :-)) fuj.
    JADE
    JADE --- ---
    jo butchers cleaver original byl takova dvoustranna sekera ne ?! :P
    ja na d1 vyrostl, d2 jsem hral taky, ale zdaleka me tolik nenaplnilo...uz se celkem nemuzu dockat stredy ! :P nejvic bylo player killing...ucha jsem sbiral s radosti ! :) nasadil jsem archangels staff of appocalypse, samozrejme hacknutou a cheatnutou se 100/100 pouzitim a to to pak litalo ! :D jinak v d3 jsou dalsi predmety z d1 co si takhle pamatuju: Messerschmidts reaver cleaver (opravdova klasika), Stormshield na transmog (musi se najit v Leorics mannor), a jeste dalsi klasickej prsten Stone of Jordan, Leorics Crown samozrejme a urcite by se jeste nasli dalsi...
    KING
    KING --- ---
    WOTAR: jojo, ale vypada jinak, tohle je ten original a vypadne po zabiti Butchera (jiny nez v D3)

Ve hre je vic nostalgickych predmetu, napriklad Obsidian Ring of the Zodiac ktere je take puvodne z D1 (+20 to all attributes (zodiac), +40% resist all (obsidian) imho)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KING: Přitom Butchers Cleaver už ve hře byl ne ? Zvláštní schopnost to mělo: "Butcher still inhabits his cleaver... "
    KING
    KING --- ---
    Jednicka byla moje prvni online hra, na battle netu tehdy bylo jen par cechu a bylo to docela fajn :)

Ted jsem si nainstaloval PTR a zkusil si ten D1 dungeon a je to sranda, zreplikovali i nejake predmety jako King's Sword of Haste, Butcher's Cleaver atp.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak já hrál i jedničku ale u dvojky jsem vysmrděl podstatně delší dobu takže pro mě je klasika spíš D2.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja budu mit s nostalgii problem,protoze D1 jsem videl asi minutu u kamose,ja zacal az s D2
    WASQ
    WASQ --- ---
    7 hodin nostalgie! :)

HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: :D si pobavil :P

me spis prijde furt divny jak mamj gr45=t10 ... tam je docela rozdil :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: jako ze jsi prispevek pred nim psal ze 4/1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam