• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: zitra budu moct parit zrejme celou noc,takze se vylevli a vecer protahnes me :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak já se na to chystám až dnes a zítra hurá do nový sezóny. Jak to děláte na začátku sezóny, já to vždycky prospal, takže jsem se nechal protáhnout. Chodíte v grupě nebo jak se dá takhle rychle levlit ?

Btw kdo taky ještě event nezkoušel, tady je kompletní návod: http://www.icy-veins.com/d3/diablo-anniversary-event-complete-guide
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: taky ted potrebuju vylevlit gemy, uz mi dochazej prachy za empower a nebavi me furt litat do vaultu :-) takze tady za jedna i kdyz nam to teda kluci furt delaj lehci a lehci :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: mela by
    DWAY
    DWAY --- ---
    sezona zacina zitra?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    už mi to tam to +2 ukazovalo při kraftění :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tak to 5ty vylepseni gemu povazuju za zasadni,protoze poslednich par dni jsem jen vyjizdel gemy na augment a tam proste do GR60 neumiras
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ten Tristam slabota :)

..jinak prvni pocity z patche dobre, 64-bit grafika vypada dobre a je to i plynule pekne... trochu ostre detaily na podlaze mozna... ale je to o zvyku...

super je, ze se Vault portal zavira po dokonceni, velky kurzor taky super... ikony vedle neho bych bral mensi, ale chapu ze primarne je to pro velke monitory... ale prehlednost v boji urcite lepsi... Bonusove 5te vylepseni gemu bez umrti taky super.... Obarvovani dobre a az bude Armory tak super... rekl bych ze docela podstatne zmeny, ale pokud nekdo cekal diablo 4 v novem roce tak porad malo :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze jak to je? zapnu novou postavu a s tou projdu do old tristram,kde je portal do labyrinth a ten musim projit az bossovi na jeden zatah? tedy do vypnuti hry?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAVARA: jak pro koho :-)

Ale ten tristam me teda fakt zklamal chtel sem zazit komplet d1 atmo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHEWBACCA: tak to není úplně nová informace ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak asi nejvetsi hype je to ze blikne klavesnice kdyz padne legendarka. Lol blizz :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ty ve cekal toto a ne hozeni map d3 do "radoby" d1 filtru :-(

Diablo 1 Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=Fl5I5CUTqh4
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Je to tak. Ale staci mit lvl 25 Gem of Ease, starej hellfire ring a das tam T6 a behem prvnich 3 skupin potvor ses lvl 30. Ja skoncil na 68cce :D

Jinak mam vsechny ty Cultist Page takze me muzete zitra kolem pulnoci nekdo odchytit a predam je.
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: tak hele aby to nebylo uplne na brutal, ze zkratka ten event musis jit sam na poprve s lvl1 postavou, jinak fukof :S
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tak neviem, taká polhodinová chujovinka, prehnali to akurát nejakým filtrom, z ktorého boleli oči, a to je tuším viacmenej všetko.
    Asi jediná pozitívna vec bola tá originálna hudba z jednotky. Za mňa 2 soulstony z 5.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    uz stahuju :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: ono asi kdyz bys tam sel pozdeji potom, tak uz nebudes lvl1 ? taky tomu presne nerozumim...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: já to chtěl jít v level 1 grupě právě... :\
    JADE
    JADE --- ---
    jinak za me strikam si do gati ta grafika ! wow !!! celkove super, ta celodenni nasranost za to zatim stala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam