• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Tak ted to zkousime vsem to laguje a vypinaji to zpet na 32
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: neni, na prvni pohled jsem videl rozdil;-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Aha. :) Vzdyt je to stejne. :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: jojo , samo je to primarne nastavany na 64-bit, pokud chces 32 , musis si to zapnout v battlenetu ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: melo by to detekovat automaticky a prepnout se (mne to tak udelalo)...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: nic :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jak se tentuje ten 64bit klient? co mam udelat? :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: nz, musel jsem zamezit dezinformacim :D videl jsme jak propadate panice :)))
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: nj... znam taky takoveho... ale tak oni moc dobre vi co presne a kdy delat aby expili na max, holto profici a zavislaci v jednom... plus maji kamose co behaji speed gr90+, to se pak jinak honi paragon :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: no na techdle borcich je nejhorsi, ze kdyz dostanou ban, i nezavinenej, tak k tomu zas vlitnou a za 9 mesicu denni driny maji zase 3K. par takovejch znam. to uz je diagnoza
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: bylo nas vic :) ....uplne vidim ty borce s paragonem 3k+ co diablu obetovali zivot a ted by jim ten char mel nekdo smaznout :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: UFFF! DIKY. Prave jsem tady chvili prestal dejchat.
    JADE
    JADE --- ---
    ja premejslim, ze tohle byla posledni kapka a jebu celej blizzard do drzky...clovek je dotuje, propaguje leta letouci a vzdycky kdyz po nich neco chci, tak fuckoff!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MAESTRO_007: tak pokud se ti to seka na 64-bit , tak leavnou comunity ... to je zatim reseni :D
    WOTAR: to sis spatne prelozil.... wipe charu neni a nebude.... akorad se resetnou nonS laddery
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: My na sezoně to děláme každý dva měsíce:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR: tyve, jako rozjizdet kazdeho pul roku novou postavu tak to prestanu hrat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: V tom přehledu píšou, že to chtějí dělat jednou za půl roku, tak snad to nezavedou nakonec...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR: kdyz sem cetl smazani NS postav tak jsem se zhrozil :) hraju halvne NS...

ale jako kdyby to bylo jednou za par let tak by to smazani mozna davalo smysl.. ale i tak nevim, clovek to tuni stovky hodin do detailu a pak mu to smaznou :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HOUMI: nejsme... jako obcas se to lehce poseka... ale prijde mi ze to je spis serverem... a pak zas treba dve hodiny to jede uplne vklidu...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE: Psali, že non season taky jednou za mnohem delší čas nejspíš plánujou mazat, je to v infu o sezonách
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam