• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak leaderboardy vedou co se Wizny týče hlavně Firebird Archon sety. Nicméně vyjímka je zrovna ten první, kterej jede Tal Rasha kříženou s Vyrem a a celý se to jede přes lighting a stun - docela haluz a mám docela radost, že variabilita zase jenom roste.
    Přikládám screenshot, jak to vypadá a taky screenshot, jak vypadá zrovna moje Wizna s Firebirdem, ten Soulstone transmog se k ní fakt hodí!

WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: No mě kupodivu funguje ten Overwatch voice chat, ale jak pustim přímo ten v battlenetu, rozesere mi to mikrák a nikdo mě neslyší, netušim čim to je vůbec
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: tam nic nenastavuje, pichnes sluchatka mikrak a jedes. funguje bez problemu.

v 18 jsem na drate
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Jo, akorát nemáš radši TS třeba ? Nějak stále nemůžu rozchodit Bnet chat, ale zkusim se na to přes den mrknout
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo vecer season? Cca od 18:00a hezky s mikrakem pokec :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CHEWBACCA: zalezi jakou mela defenzi a level. JADE ma evidentni postih ;P
    ::: asociace :::
    Diablo 2 Commercial
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzBp9ECiodc
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    me pouze od te doby kdyz se nekdo joine tak se sekat zacne a i kdyz leavne tak se stale seka
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    64bit se mi seka i v menu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me teda 64bit taky nefrci. sileny fps dropy a lagy jako krava
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Sorry, ale density neni lepsi. Videl jsem par novejch map. Tot vse. Za me jedina zmena v parchi je +1 na gem up. Lidi, ktery kvuli teto drobne zmene budou zacinat hru znovu v sezone opravdu nevedi co s casem.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: bugy jsou jasny :P , 64-bit je holt jak u koho :D a o tom stun gemu se vedelo, taky neni urcen jakoze end game :D pathc hralne prinesl zmeny v GR , jako lepsi densinat + dyes u mystica a ofc event :P

CHEWBACCA: tak jeste jednou :P hra se deli na Season, kde jsou vlastni laddery a po 3 mesicih se ukonci, laddery se ulozi a postavay presunou do nonS .
    Dale mem non Season, kde jsou vlastni laddery a po momentalne asi pul roce ,mozna dyl, se resetnou POUZE laddery , postavy nikam nemizi ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: btw vcera dem si dal svuj vlastni archievment. Kdo nachcanej projde bez pobliti komplet labyrinth je kral celylo ladderu. Vcera ctyri patra a pak sem se sel vyblit. Ten filtr dokaze potrapi :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ten tvuj prvni komentar ze te diablo dovedlo k tomu odjet do prirody si zalyzovat to bych povazoval za super uspech to dokaze maloktera hras takze pocat kloubou dolu ale ten druhej komentar tam uz to takova vyhra neni tam zas na druhou stranu pro diablo palec dolu. Misto toho jak sam pises abys ty servirce ukazal svuj ancientni mace radsi premejslis co s posranym plnym stashem :-D

JADE
    JADE --- ---
    jo a mimochodem 5 piv 3 slivovice a supr kozata servirka v mistni knaipe ! :D nicmene stale tu pisu a myslim na diablo misto toho abych vymytil dabla z ni ! :S wtf im rly old ;[
    JADE
    JADE --- ---
    hosi vite co me nejvic sere...radeji jsem teda odjel na sumavu na chatu si zalyzovat, protoze to malem dneska vodsrala klavesnice....ale vite co je nejvetsi paradox a problem tyhle hry....ten posranej stash ! a malo mista...proto vetsina lidi se sere se sezonou, proto vetsina lidi ma full game sloty s altama mulama a buhvi cim vsim...proste je to hnusnej teror pro nas nenazrance ktery chtej mit vsechny ancienty v baglu...neco jako zivotni uspech co bys mel mit v bance v podobe milionu tyvoe...me dneska nejvic nasralo to ze jsme zkratka, jaks taks uvolnil misto a nacpal tam veci ze sve alt/muly barbarky, abych ji mohl rebirthnout...jenze jak jsem rebirth doctora, kterej mel naprosto full bagly + followery, tak to bylo uplne v pici...nemam to kam dat kurva ! :D a to (malem) zapricinilo psychyckej kolaps, fyzickou destrukci mistnosti a muj odjezd do prirody ! no tak to asi vsechno k patchi 2.4.3 a s9 :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: jswm rad ze nejsem jedinej komu se to ve 4 seka. Sux !! Jedu 32 stary dobry
    NJORL
    NJORL --- ---
    No tak jsem si dal s kamaradama par speedu a toto je patch 2.4.3.

- novy bug v broadcast zpravach, ktere nemizi z obrazovky. musi se vynout.
    - u speed hre ve 4 hracich se 64 bit seka a musi se vypnou zpet na 32
    - novy gem v helme zpusobuje self stun a neda se nosit :)

PARADNI PATCH! Well done :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hele ten 64 bit je za me nulovej progress behalo mi to plynule i na 32 a grafika je to posledni co u dia potrebuju a behem hry vnimam. Ten engine je stejne odkakziva hnusnej a na monitoru mam stejne nastavenej u diabla paper mod.

Cetl jsem ze postupne bude blizz mazat pouze season 1 laddery a postupne 2 atd ale to neznamena ze chary protoze ty uz jsou nons ale nevim
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak ta season, jedete? ted jsem zalozil, tak bych se pridal
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: ja jsem covece o poznani plynulejsi nez predtim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam