• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: kdyz tam jeste budu,napis ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Já dorazim až nějak po 20, takže od 21 bych měl být cca online
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: slusny,dva dny a jsem pozadu :D set jsem dostal,ale Shadow jet nechci,pokud nepadne brzy zbran.jinak se stale snazim o Unhallowed,protoze na multishot mam zbran a quiver,ale ted mi padl ten novej hellcat opasek na granaty,tak bych chtel zkusit prave to.
    ja vecer hrat budu,respektive to dnes zatahuju v praci ve 4,abych uz mohl parit :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NAVARA: Jsem rád že nejsem sám s tim bugem. Jinak já to asi neregistruju protože TN má shit barvy.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: No tu základní jo, klasický rifty chodim T9 a v GR jsem zatím dal solo 40. DMG mám dobrej, ale potřebuju nafarmit Ancient Parthan Defenders s Halo of Arlyse pro lepší defense. Možná pak taky switchnu a vyhodim arcane blasty, aby se vyplatilo používat Aquila Curissas.
    Každopádně já se k tomu dostanu přes týden taky tak max na hoďku denně, někdy ani to ne (a stejně sem nasranej, že zanedbávám ostatní hry:-D)

Jestli nemáš hotovou season na set, tak to můžem nějak pozdně večer doproběhnout
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: tak co,uz mas season dohranou? :D
    ja jsem se k tomu ted dva dny nedostal a uplne se bojim tech vasich paragonu uz :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přijde mi to barvitější, detailnější, ale ten lag taky pozoruji... měl jsem za to, že to bude něco u mne na NASce...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Možná to bude tim že to hraju na "fps" monitoru kterej je TN místo na IPSku.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS: Mě přijde grafika jemnější nebo jak jinak to popsat
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Už to jede ale nevidím skoro vůbec žádnou změnu. Co se mi začalo stávat od 2.4.3 je asi 1-2s lag každých cca 20 minut.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    novej patch zrejme ta 64ka uz pobezi
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Tak to je iny overkill :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    No a takto to vypada hotove :)

Njorl - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/81922471

KING
    KING --- ---
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: zvolil jsme stejnou cestu, nicmene me hrozne sere, ze se proste obcas zaseknes bez cd v packu mobu a jen cekas jestli to prezijes nebo ne, nez ti dojede cd ;[ asi to nekompromisne presmeruju na ww barbinu, jakmile to pujde ;P
    WASQ
    WASQ --- ---
    No já mám zatím skákacího a barbara a musim říct, že mě rozsévání zkázy pomocí kamenů a zemětřesení baví děsně. I když to teda není zdaleka taková rychlost na kterou jsem byl zvyklej z DH :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: mas malo monku imho :-D

KING: najdi si one punch monk v2 od quin69
    KING
    KING --- ---
    Ja jsem take v minule sezone "objevil" monka, ted mam dva jako primarni - Uliana a Sunwoko (lashing tail kick) - a bavi me hodne.

Take nechapu jak jsem predtim mohl zit bez Hoarder + Avarice + Goldwrap :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja jedu dva cruse. Hammerdin a invoker a oboji je drina oproti wdckum :-) ale bavi moc.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: mam asi 4 monky a 5 WD chtelo to zmenu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam