• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    J4C0B1M: ja to nepouzivam,ale nebylo to tohle?

Diablo III Character Planner
    http://www.d3planner.com/
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hele pls byla taková stránka, kam člověk "naexportoval" postavu a pak mu to ukazovalo ?perfection? na itemech, mohla se tam i simulovat dmg, paragony atd...dík za připomenutí
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: aha tak to je ten dulezitej detail :-) tak proto ty otevreny dvere v celym levelu. Tak to mi zas neprijde uplne easy
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: to je divny :) vis ze tech 50m musis mit na jeden zatah, jak se ti to zobrazuje vlevo dole ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    btw. jde nejak nastavit autoskill na skills co jsou na mysi?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: jj to chci zkusit dneska, to je dany, cursed je taky dana ale ten avarice nejak nefunguje :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ten GR45 solo je taky celkem easy conq
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: zkousel jsem ten avarice a jaky tam jsou detaily toho splnění? jedu po třetí, nasbiral jsem pokaždy víc jak 100M v ruins of "kurvus" a nic :-/
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KID_MCHUTT: Potvrzuju úplně stejnej problém a taky si nepamatuju, jak jsem to vyřešil, ale určitě jsem nepřeinstalovával bnet:) Takže koukám, že hodnota mé informace je 0 a já jdu radši ještě dospat pátek.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: hehe, ten jsem udelal nahodou :) resp staci, kdyz chytnes ten grave rift kde je na konci josh ;)
    conq na chestu jsem udelal ciste nahodou ze se nam spawnula pri delani bounties , no a chybi mi 3. a na ten je caaas aka Avarita je nejvic easy conq :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tak ty conquesty zas :-)

kdyby nekdo season na rift T10 pod 2min tak napiste
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    mně pomohl následující postup:
    - login do hry (přes tlačítko PLAY v b.netím klientu)
    - po přihlášení na americký server (přestože jsem měl v b.netu nastaveno EU) klik na tlačítko Back, kterým se odhlásíte z účtu, ale zůstanete ve hře
    - klik na Options, Account a změnit nastavení America na EU
    - přihlásit se
    - ???
    - profit!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ANTICLOVEK: hele, mně to udělalo totéž (po jednom z patchů) a vyřešit se to dalo - jenom si vzpomenout jak... :) ale nastavoval jsem to na dvou místech, takže hledat...
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    WOTAR: hmmm ten komp jsem si přinesl domů včera večer takže by se dalo říct že ta instalačka je poměrně fresh ale až budu na zemi plakat v prenatální poloze že nic nepomáhá tak samozřejmě zkusím i to
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ANTICLOVEK: V nejhoršim bych zkusil reinstall battlenetu
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    no já se logoval celou dobu na Evropu ale stejně mě to hodilo do emériky. podle googlování nejsem uplně jedinej komu to tudle haluz dělá :) ted čtu že si to má člověk změnit v offline módu tak to zkusím až se dokodrcám domů
    JADE
    JADE --- ---
    ANTICLOVEK: prepinas to v pohode sam ;)
    KING
    KING --- ---
    ANTICLOVEK: jde to zmenit, hledej. Ted nejsem u kompu, ale da se to prepnout
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    KING: hmm aha takže i když launchuju Evropu tak ve hře v nastavení mám Ameriku a nejde to změnit. najs.
    KING
    KING --- ---
    ANTICLOVEK: a jsi ve spravnem regionu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam