• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: bohuzel nikdy sem nesledoval statistiku s odehranejma hodinama ale s nekolika dlouhejma pauzama od vydani tam byli pulrocni obdobi kdy vsechen volnej cas sel do diabla.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: to sem videl dneska jak si bral shrines bez nemesis :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jen v bounties,ale ja na to vzdycky omylem kliknu v zapalu probihani :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: aby jsi to stihnul... ten event bude jen kazdy leden ;)
    CHEWBACCA: tak schvalne cemu rikas hodne ? :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: taky sem vcera narazil na bandit shrine. Ale bohuzel nebyl online nikdo koho bych prizval.

JADE: tak ja zatim nemam ani cely set :-D Ale zatim me to bavi vic nez immortal charge.
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: jak rikal Treebeard...with rock and stone :P fora pisou ze se s tim da behat solo gr90, ja koncim nekde na 65, pak umiram...ale jo, takova hopsacka ala 3d plosinovka ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: To máš recht, na to jsem se vůbec nedíval. Já bych do budoucna chtěl firebird nechat do grupy a s tal rashou pushovat solo, ale ještě na to nemám ani protáhlou další wiznu - si to schovávám, abych konečně dodělat ten butcher aniversary achievement:D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak nerikam ze hraju diablo nejak intenzivne od vydani (season 8 a 9 casto jak kreten) ale nahrano mam na trech profilech hodne hodin a zil jsem v domeni ze uz jsem videl vse ale vcera poprve jsem narazil na bandit shrine ( aspon tak to nazval borec s kterej ji objevil )
    DWAY
    DWAY --- ---
    Vyuzil jsem sezony a rozjel sem earth barbara. Vcera vecer mi ta svine chamtiva dala lut socks za posledni blood shard a musim rict ze to je hlina ten build.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR: dulezite je rozlisovat jestli solo nebo group... Ty myslis solo build se spectral blade, kde se pouziva archon runa kde je cooldown 100s. Tam swami ztraci smysl... Ja se bavim a groupe (kterou hraju).. Tam.se jede to co.pisu... :-/ ..holt deformace... Sezonu hraju minimalne :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MAESTRO_007: ok no tak zkusím něco nadropovat do patche
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: S Firebirdem se teď swami nehraje, hraje se jenom u Tal Rasha. Fazula je na obou. U Firebirda se místo swami do kostky dává Aquila curisas, 50% dmg reduction pomáhá hodně
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MALY_BOBIK: na to uz kasli... Ted se pojede stejne ve 2.4.3. patchi novy mandala prsten a tal rasha bez archonu :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MAESTRO_007: kouknu na to ještě jednou, asi jsem ten build úplně nepochopil no :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MALY_BOBIK:
    WOTAR: zaklad je ta swami prilba a fazula opasek, aby jsi mohl prekryvat stacks.... Cooldown minimalne 63%... Pak to vychazi tak ze vyprsi archon a zustanou ti stacks za zabiti v archon forme... Nastackujes chantodo na 20 a prepinas zase na archon, kde prekryjes ty stacks z minula novyma 50 z opasku...dohromady je to nehorazny damage boost... Tezko rict jestli je to srozumitelne, pisu z hospody :-) ...buildy na diablofans.com napovi... Potom uz je rozdil jenom vtom jakym zpusobem zapalujes nepritele abys ziskal ten firebird bonus
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MALY_BOBIK: A to co si našel je teda co ? Shift + L a podívej se na leaderboardu, jede se klasicky Firebird Archon build, potřebuješ k tomu hlavně Chantodo. Dá se s tim umístit relativně vysoko, ale ty nejvyšší jedou Tal Rasha Archon - šel jsem s tim rift v grupě a týpek měl takový cooldowny (předpokládám díky zodiac ringu), že měl permanentně zapnutýho archona, takže už na to taky pomalu sbírám věci.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    KID_MCHUTT:
    CARB6N:
    OBOJETNIK: změnit server mi šlo pouze když jsem odpojil internet a spustil v offlinu ale pak už to šlapalo, díky :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Poraďte build na firebird, to co nacházím mi přijde postavený na hlavu. Díky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    OPIZEC: sice je to pomalejsi,ale delam to tak vzdycky = matros
    OPIZEC
    OPIZEC --- ---
    dá se to udělat na boutny akorát potřebuješ místo v truhle na 100 krabiček(97) by mělo stačit to je 10x boutny na T10 a potom otevřít najednou a dát si pozor na folowera, aby nebyl aktivní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam