• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: taky jedu az do konce zbejva rift pod ctyri a butcher pod 15 s
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: dalsi postavu urcite nepojedu,to neni journey :) ale budu zase nejspis pa+sobota celou noc
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Asi taky zapracuju o víkendu:-D Nebudeš online, že bychom si navzájem protáhli další postavy ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: lamy :D ja teda jedu az do konce,na gurdiana nebo jak...
    JADE
    JADE --- ---
    tak stash hotov, konec nekde paragon 555...tahle sezona mi co se ukolu tyce prijde o poznani jednodussi, asi bylo hodne nasranych lidi, ze minulou nedodelali...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    [ FORTRESS @ Diablo 3 ]
    když je teda meta taková, tak neni tu někdy na GR co jede aspoň ňákej support, mám právě to Firebat wd , jasně - nemám Bakuli a čekám na ancient Sacred Harvest, ale solo mam zatim 60, tak farmit něco 60+ by se snad dalo ne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: a hodiny ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: takhle málo a už skoro plnej set a dva kusy dalšího k tomu? To máš ještě luck totem...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: troufam si rict ze mas pravdu :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: well, toto me mirne desi :) myslim ze pravidelnymi raidy ve WoW to vuuubec nevylepsuju ....
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    #677 Solo WD v nerd tabulce. Ještě GR 97 v groupě a ukončuju to ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tak z tyhle season jsem hodne nestatnej. Prave jsem zjistil ze mam zasebou 10k blood shardu a porad nemam full Wastes set a Bul-Kathosy mam jenom diky lucky upgradu pres cube :/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    se disconnectni a zase connectni do riftu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    myslel jsem ze uz jedem bez bugu ale stale ne :-(

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Spirit nerfnuli protoze daval moc velkou dmg. Kdyz se endgame stejne jede WD v parte tak to moc nechapu.

Meta je genmonk / supp barbar / supp monk a firebat WD
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jen v rychlosti. Na leaderu jak v grupe tak solo jednoznacne firebats, coz je asi nejnudnejsi wd build co sem hral. Mam postaveno ale nebavi me. Takze ten spirit asi nebude zadny terno
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja vetsinou na diablofans.com,ale prijde mi,ze tam ten spirit barrage WD moc dobre hodnocenej neni,proto se ptam.navic budu u kompu buhvikdy a otazky me napadaji v praci :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: myslim ze odpoved by na vsw by jsi mohl najit v solo a group leaderu a pokud web tak ja beru inspiraci na icy
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    chci se zeptat zkušených WD, blizz nerfnul ten spirit barage? zbytek beze změny, bez nerfů? po konci s8 jsem jen složil firebats, zkusil, odložil a sbíral matroš DHčkem. s9 jsem taky rozjel s DH, ale už budu mít hotovo a hodlám se vrátit k WD.
    helltooth garg mi pořád šlapou skvěle, ale ten spirit barage chci zkusit, jde s tim dát vpoho GR80? dá se to hrát dobře v partě? pořád se jede v partě pouze firebats?

případně, kdo jezdí v dobrý partě, co se jede za buildy? slyšel jsem monk, barb, wiz a WD, ale jaký buildy? teoreticky bych mohl mít gear na všechno, tak by mi bodnul nějakej odkaz. díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam