• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: ja mluvil o posledni sezone. Ale je mozne ze to byla act 1 cache. Jen mam za to ze sem byl prekvapeny kdyz sem ho videl dropnout no :) Ale tak asi sem byl prekvapeny z cache :-D

tim jisty sem myslel spise jestli to neupravili, ale to by asi bylo v nejakych patch notes. Jak rikam dobre info (aspon pro me)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: 100% jisty. :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DWAY: IMHO byl vzdycky jen z Horadric cache.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAESTRO_007: si si jisty ze to tak porad je. Mam pocit ze mi royal grandeur dropl normalne v riftu. Chtelo by to nejakou historii at se muzu podivat.

Kazdopadne uzitecne info.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR: hele to vis, ze Ring of Royal Grandeur je Horadric Cache-only Item? :)))

abys nedopadl jak ja, ze jsem hledal po riftech asi tyden avarice ring a pak jsem ztjistil, ze pada jenom z horadic cache za bounty :) ...pak jsem jich mohl mit 5 za hodinu

Horadric Cache - Diablo Wiki
    http://www.diablowiki.net/Horadric_cache
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ANTICLOVEK: konecne se to stalo nekomu jinymu :D ELEMENT_LEAD:
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: Archon bude samozřejmě potentnější, ale tenhle build je mu i dost podobnej, takže můžu i přehazovat:-)
    A tady klasika prskavka, přemýšlim, že si taky zatim udělám: http://www.diablofans.com/builds/69907-2-4-swift-burn-wizard-tx-speed-build-2m-rift
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOTAR:
    MALY_BOBIK: nebude to tak silne jak tal/vyr archon s manald ringem, ale jak pise borec "I believe this is the HIGHEST DPS non-archon build in existence."

jinak ten manald heal ma bug zatim, takze procist popis at to jsou veci dobre narolovane, ty zobrazene stats nejsou uplne aktualni... :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MAESTRO_007: to vypada pekne asi prubnu
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: hehe , byl hotfix a zvedali sanci na spawn... nicmene zrovna tohohle sem tam mel furt :D , dal jsem to cely acka asi na 6 probehnuti :P
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: To je zajímavá inspirace, díky! Taky si řikám, že bych dal něco bez archona, protože ty archon buildy jsou náročný na CD a tim i lepší dropy apod. Ale ještě to nemám vyzkoušený v Tal Rasha podání (zatim mám Firebirda), kde si řikám, že díky Zodiac ringu by to mohlo být lepší. Tady nicméně ani nepotřebuju Grandeura, takže to postavim hned.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MAESTRO_007: Jo ten mi padnul docela ze začátku, ale zase nemůžu nafarmit royal grandeur, jediná věc, to mi ještě zbývá do Tal Rasha buildu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja vcera nasel konecne ten novy Manald heal ring... tak sem to testoval s wiznou a docela to dava :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONDRA_PATA: jo, ten mi také trval dost dlouho - asi nižší šance na spawn...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: ja po vcerejsku 8 pokusu na Lionskull lvl12 a nic.dement
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: zena je cely tyden pryc tak jsou hned videt vysledky :-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Žena bude mít radost!:-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tak pro dnešek nesplneno. 81 gr s prstem v nose za 10 min. 82 na ctyri pokusy nepokorena vzdy o cca půl minuty, neskutecnej skok v obtiznosti mi prijde :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam