• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    top 500 done a srát na to asi uz :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: ok dik
    JADE
    JADE --- ---
    :) jj taky jsem si rikal to bude ok za para 750 na sezone ze dostanu tak +100 na ns a vono hovno ;D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Dokazete mi nekdo orientacne rict kolik budu mit nonseason para po skonceni sezony kdyz mam na poslednim accountu 717 para nonseason a v tyhle sezone skoncim cca na 1000
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    J4C0B1M: ONDRA_PATA

ONDRA_PATA: tu co jsem daval o kousek niz tak hratelna je, tornada tam jsou porad, protoze resetujou cooldown u slowtime..... vcerejsek mne ukazal, ze ten build ma urcite potencial...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hele vim že to tu proběhlo, ale kolik že krabiček na 50M je jistota? Bude se na to vztahovat i gold find? Dík
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: hele ja jel v prosinci s kamosem,mel supp monka ani ne s anc vecma,jen mi delal buff a hromadky a gr85 5-8 minut.takze si myslim,ze nebude problem.
    treba pak poskladame i neco jinyho,treba mi padnou lepsi veci na firebats WD...
    ja jen potrebuju prkny hromadky,aby mi neutikali peti za jednim mobem :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jo klidne muzem neco zkusit zahrat na NS.... kdyztak prosim i pridat na nastenku

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SpiralKK-2439/
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Na NS bych možná byl schopnej supp monka dát dohromady, ikdyž asi ne úplně s ideálníma itemama
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak jsem se domlouval s Benym (gen monk) na nejakych nocnich vikendovych hrach nonS.
    chtelo by to supp monka.a myslime tak GR90 nebo jak to pujde...ja budu brat urcite garg WD,takze cyclone strike vitan.
    patek+sobota noc
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: a zrovna supp wiznu hratelnou shanim uz od tornad,kdy jsem to chtel zkusit a ona uz se prestala hrat :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: starosti nemam nejsem starosta :-)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: No bude tam spousta faktorů, jasně že to bude asi i tim, že po ránu se hodně lidí nejlíp soustředí - možná než se ti rozběhne mozek a člověk začně myslet na spoustu dalších starostí:-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: vim ale zrovna rano jsem chytil jeden pylon v celejch trech patrech. A i kdyby to bylo o tomhle tak by byla velika nahoda ze ty idelani gr se generujou jen po ranu nemyslis ? :-) proste v tom bude neco jinyho :-)

WOTAR
    WOTAR --- ---
    CHEWBACCA: Tak záleží taky co chytneš za pylony, densitu a tak ? Zvlášť třeba dřív s wiznou, jak se hrál Vyr set, některý rifty nemělo ani cenu hrát
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    me vcera potesilo/pobavilo kdyz jsem hral za supp wiznu jak me nekteri experti na publicu hejtovali ze je to build k nicemu a proc se porad nekde teleportuju atd :D ....pak jsem narazil na dps wizzarda (1800paragon) co byl hrozne spokojeny jak krasne prohledavam mapu a supportuju ho :) ....davali jsme 95gr s rezervou par minut a do party jsme meli supp barba a heal monka oba s paragonem 800 co moc nechapali co za obtiznost hrajou :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja jsem obcas udelal nejlepsi vysledky zhulenej.jak jsem na tom byl hrozne zaseklej a soustredil se na kazdej klik... :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jinak nevim proc ale opet tyden zkousim solo gr85 po vecerech a nic. Sednu k tomu dneska rano a padlo to tam s minutovou rezervou. A takhle to je od gr 83. Nechapu zrejme po ranu nejaka ospalecka aura :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Bylo by fajn kdyby ty predmety v buildech ktery si nastavis v armory se presunuli do armory ale to bychom chteli moc :-) i tak si myslim ze vetsina lidi co hrajou jeden char a prehazujou ruco buildy to privitaj s nadsenim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam