• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    vono to pude i bez fishingu na tu 90tku

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: no vidis, ja kaslu na fisting :-) a poctive jsem si vydrel na par pokusu zatim gr86. Jdu na 90 a pak uz na to kaslu az do pristi sýzny.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: tomu se rika "fishing" kdy lovis pro rift s dobrou density, mapou a pylonama :) aka top10 hraci ti leavnou radsi 500map nez dostanou tu kde daj GR 100+ :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: tak to mas blby :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak jsem zjistil, ze jsem jaksi onehda (asi mulu) smazal 4 ancient shenlongy... co bych dal za backup
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tak to mas blby :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja taky ale nemam nons nic jinyho nez garga jak mam ten cerstvej acc a toho hrat nechci.
    JADE
    JADE --- ---
    ja bohuzel zitra namuzu ;[[[ max chvili nejak dneska po 11 treba, nebo az v nedeli ;[[[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: season uz mam 14 dni hotovou
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA:
    JADE:

Zitra season ? Dal bych driv jak v osm. Jeste ctvrtyho sehnat a zabehal bych gr.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze kolem osme panove :)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jooo, jako cajk, nijak to nehrotim...jen jsem si chtel trosku zawhinovat na nevyvazenost class ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: stash mas to je hlavni dojizdet to kvuli portretu zbytecny je hnusnej :-) o viku potahame nejaky gr75+ a ono to na tu barbinu napada neboj :-)
    VENOME
    VENOME --- ---
    WOTAR: hele, ja jsem uz pohrbil hodne hc postav, a na vetsine jsem nahral treba 400 hodin a stejne si vzdycky udelam novou.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VENOME: Taky jsem přemýšlel, že příští sezónu dám hardcore, ale vždycky když to zkusim, umřu při nějaký kravině:-D
    JADE
    JADE --- ---
    ale co si budem povidat praxe je jina...kamos RL, kterej je vlastne d3 novackem nekdy od konce rijna si zahral wizznu a rozdil je na prvni pohled znat...solo gr77 bez augmentu, bez ancientu a idealnich rollu, bez unity s mnohem nizsim paragonem...;P
    JADE
    JADE --- ---
    VENOME: nj asi jsem prilis rozmazlenej z jinejch class ;[
    VENOME
    VENOME --- ---
    JADE: ja hraju tuhle sezonu hardcore barba s leapquake a seismic slamem. Kdejakej šťoura mi samozřejme pripomene ze to neni zrovna nejsilnejsi build ale me bavi hrat nejvic z barb buildu a taky na hardcoru hraju trochu defenzivneji nez na softcoru. I tak to ale staci na to abych dokoncil season journey s dokoncenym guardianem.
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: no zrovna tenhle build jsem jeal...raekor/ik charge a privadi me to k silenstvi nad 60+ to moc nejde a chcipa ;[ dmg taky nic moc...ale rika to tam sam ze barb sux tuhle sezonu...supp se mi prave nechce ;[ sam s tim udelas hovno ;[
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: support je best :) jinak treba 2:10

Top 10 Best Builds for Diablo 3 2.4.3 Season 9 (All classes)
    https://www.youtube.com/watch?v=i4-1HW1P__4&t=638s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam