• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jj stavim supp monka a gen monka (rozlozeny shenlongy) a idealni helmu na firebats.
    light wiznu uz mam...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jo tak jako nastroj pro stavbu jinyho charu tomu rozumim :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja bych nejvic ocenil multi salvage legendary :-)
    KING
    KING --- ---
    Zkouseli jste uz 2.5 v PTR? Ja vcera na chvili vyzkousel a nemuzu se dockat Armory,mohlo by to byt lepsi (trochu mi to dela neporadek ve stashi, na coz jsem haklivy ;) ), ale funguje skvele. Take super je ukladani materialu a Kanai Cube kam uz clovek nemusi vse cpat po jednom. Uz jen chybi aby materialy nemusel clovek sbirak kliknutim, ale stacilo prebehnout jako blood shardy a gold...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: nic lepsiho nemam,aspon s nim vyjizdim gemy na 80 a utracim shardy pro wiznu a monka :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: uz se na toho garga vyprdni :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: sice poznam,kdy udela ten uder,protoze animace,to se jeste da.horsi je to po oziveni,kdy jsem mrtvej nez vyvolam pety.a stranou odbihat nema cenu,kdyz skace pres celou mapu
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: To Perdovi jde utect pokud mas ten spirit walk ale musis se to ucit casovat. Je to makacka
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tvl tak Eskandiel a hlavne Perdition jsou pro garg WD na GR 82+ nemyslitelni.u Eskandiela me vzdycky sejme neviditelnej jailer nebo co,animace neni videt,zadny fialovy kolecko se neobjevi,jen IK.
    no a Perdition se svym teleportovacim sekem z otocky pres pul mapy a hlavne kazdych 10 sekund... naskok 4 minuty nakonec nestacil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: pak se to ladi i podle toho kolik prezijes nebo ne... varianta kdy misto stitu jedes spear of lycandre (random shrine efekt po zabiti elity) je hodne husta :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a dnes jsem zjistil, že těch 5k+ gemů jde využít na výrobu žlutých ringů/amuletů a následně rozebrat na žlutej matroš :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: super, ten druhej jsem dnes postavil (jen předělat rolly, došel žlutej matroš klasicky). na ten první gear mám, tak to někdy zkusim
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: vim, jen mi to chybí a do budoucna bych ho uvítal zpět
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zaklad je infinity teleport a super je Etched Sigil ktery kouzli kazdou sekundu tvoje kouzla pri pouzivani jineho.... pak neplitvas manou... a dalsi vec je jestli chces boostovat fire damage (wd firebat, wz firebird) nebo lightninig pro light wiznu atd... podle toho se bud jedou tornada nebo blizzard

kazdopadne zDps wizna super a protoze neni v zebriccich tak se "nehraje"... ale funguje moc dobre

http://www.diablofans.com/builds/85479-best-supwiz-build-endless-teleport-very-tough
    http://www.diablofans.com/builds/87221-s9-2-4-3-zdps-lightning-support-wizard-gr95
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: zDPS WD se nehraje :) smir se s tim :)

FORTRESS: Ufff. Ja nic :) Fajn.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdo tu hrajete zDps wiz? můžete mě odkázat na build? na diablofans jsou dva, ale nevim, kterej je lepší.

jak rád bych viděl návrat hratelnýho zDps WD
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Vcera EU Banwave
    JADE
    JADE --- ---
    SPAULDING: koukam ze zadny novacek nejsi...sezonka hezky, paragon 512 ;D
    KING
    KING --- ---
    SPAULDING: wow, moje non-season je 680 paragon a teprve nedavno jsem odladil perfektni farm build (swk ltk monk) na T13.

GR jsem nejvyssi dal solo 69 (uliana 7ps monk)

Asi to flakam.. :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    No hele já když se do něčeho pustím, tak pořádně. Jsem starej ultimář. Takže můj fresh character má paragon ~500. :D nějaký itemy jsem dojebal špatnejma rollama, nějaký legendy jsem rozbil, když bych je potřeboval na jinčí buildy atp. Ale chybám se člověk na začátku holt nevyhne. :/
    JADE
    JADE --- ---
    ale uplnemu newbie hracovi bych asi doporucil to co tomu kamosovi...na prvni seznameni je asi nejlepsi si zahrat solo sam od zacatku pribeh na "normal" obtiznost....hezky si to vsechno projit, vcetne vsech moznejch sklepu a jeskyni, kouknout se na videjka, nikam nechvatat...zkratka si to uzit...protoze pak uz to nikdy nebude takove jako poprve...to jestli sezonni ci nesezonni je otazka, ale doporucuju nesezonu, jestli nevis, jak dlouho ti to bude trvat a jak te to bude bavit...koneckoncu sezonu ti pak muze kdokoliv naboostovat za 15min, kdyz uz budes mit nesezoni 70tku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam