• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SPAULDING: unika ti attack speed :) ...pro GR to chce poradnou zbran pigsticker (ma idealni stats: cdr, as, dmg) a ne ingeom... pro tento build je zasadni attack speed a cooldown reduction. Kdyz to mas dobre pretocene tak stravis mimo archon par sekund i bez ingeomu, ktery je zbytecny (na farmeni riftu je to neco jineho)... a das z fleku 70gr bez augumentu v pohode

ikdyz se to nezda tak attack speed je fakt alfa omega toho buildu... videl jsem experty kteri pretaci klidne i damage% na zbrani na attack speed... CHC nekteri pretaci taky na attack speed, ikdyz se to nezda tak CHC je vicemene na okrasu, protoze kdyz ti procne manadal ring tak mas 15 000% dmg, a kam se na to hrabe nejakych par procent CHC :) ...vtom prave hraje roli ten attack speed = castejsi "sepnuti" manadal ringu, idealni stav je co nejvetsi damage a attack speed vsude kde je to jenom mozne... stejne tak CDR .)

jak pise JADE, urcite prohodit prsteny. Na ruku Zodiac misto Grandeur, Zodiac ma idealni stats, prerolujes resource cost reduction a nechas AS, CHC, CDR. Hlavu pretocit na vitalitu treba..

ja to nemam idealni, ale pro predstavu takto
    PushGirl - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/SpiralKK-2439/hero/84276152
    JADE
    JADE --- ---
    boty vymenit a na headce bych jeste pretocil to crit hits grants arcane power na cokoliv jinyho...nejlepe +%dmg abilty co pouzivas, nebo +vit...
    JADE
    JADE --- ---
    SPAULDING:manald heal vitalitu na +CHC, ten grandeur je nahovno prohodil bych ho v truhle za zodiac na ruce...popr nafarmil s +chc a +chd. amulet cooldown reduction na +CHC a osobne na zbran davam vzdycky radeji +10% dmg nez cdr ...
    JADE
    JADE --- ---
    SPAULDING: tady je to asi prehlednejsi...
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Mrkli byste mi - prosím - na tohle?

terorasta (terorasta#2932) :: DiabloProgress - Diablo 3 Rankings
    https://www.diabloprogress.com/hero/terorasta-2932/terorasta/88251847

Je to fresh build, kterej jsem dal dohromady včera. Předtím jsem jel firebird build, měl jsme tam i do antientů. Tohle je horší.. ale zase tak nějak tuším, co kde přetáčet, takže jsem snad nic mo nezmrvil. Dali jsme ve dvou GR 65, solo jsem ještě nešel. Mysíte, že je to s tímhle gearem strop a budu muset tlačit augmenty pro postup? Nebo mi tam uniká nějakej dmg?

Za všechny nápady díky. :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SPAULDING: na http://eu.battle.net/d3/en/ mas svuj profil a tam vsechny postavy
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Je nějaká možnost, jak sem postnout gear a nevypisovat ho ručňe, že byste mi třeba poradili, kde mám chyby?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: to nic nemeni na tom ze nebudes moct behat vysoky gr v grupe :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem zpátky z dovolený po 3 tejdnech v klanu je furt pár aktivních lidí v sezóně - čumim :). Rozbalil jsem barba, WW je fakt paráda. Krásná nostalgie. I když lítám jen tX tak mě to baví.

Jinak mám equip na suporta, takže nabízím své služby! Nikdy jsem to teda nehrál, ale to se podá :) battletag na nástěnce
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    soon™, takže odhaduju koncem roku
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdy bude necromant to me jediny zajima??? :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: Moji bejvalce se HS libil :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: uz jsem zkousel jak diablo,tak HS.bohuzel...ona je dohrala vsechny far cry,tak je tohle na ni moc nudny :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    s dobrym buildem do groupy neni zas tak velky problem si zahrat i na publiku nez budou online nejaci kamosi.. nebo muzes behat rifty atd....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: nemusim,chci ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tak to se ale musis prihlasit nekam vys,protoze kdo hraje casto uz v grupe davno je.ja hral naposledy celkem aktivne krider DH a pak supp WD,od ty doby na to proste neni tolik casu a lidi,se kteryma jsem hraval maj ted 3k paragon.
    kdyz mi nekdo pomuze postavit toho supp monka,tak ho klidne budu hrat...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: no vidis dalsi omezeny group play. Stara kvuli ktery musis hrat na ntb. :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: zalezi jak pro koho. Jen jsem reagoval na to ze pokud dame do kupy grupu a pulka clenu nebude mit cas na hrani a bude hrat nahodile tak nema smysl stavet grupu :-)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Tak jí nauč na HS nebo něco takovýho, ať může pařit na noťasu a ty máš klid:-D Já se bývalou snažil naučit hrát, HS to hrála vyloženě s odporem, docela ji se mnou bavilo ve dvou byl Trine III, ale stejně to hrála jenom proto, že chtěla pochopit co na tom mám... nepochopila:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam