• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: to by zavanelo i tim. Mam vse v primalu = mam jistotu idealniho buildu bez jakyhokoliv pretaceni = nesmysl
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: presne :-) kazdej ma ideal roll nekde jinde
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jak mi ale definujou idealni roll? jeden build preferuje %dmg + area dmg, jinej zas treba AS + cdr...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: budou tam diry protoze nebudes davat prave ten gr 90 ke kterymu ti pomuzou ty primaly :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    no co tak ctu tak jeste zrusili u tech Primal Ancientu ze budou o 30% silnejsi.... tedka budou mit jenom idealni roll... coz ve vysledku asi nebude takova vyhoda oproti klasicke ancientu.... no uvidime
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no nějak nechápu, když od vydání hry všechno orientujou na partu, proč tyhle věci jsou solo only (nejen třeba tohle, ale i sezóna, cap na blood shardy atd atd)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    vtom pripade se supportem moc primal veci nenapada :) ....takze prehodit gear z jineho charakteru, zabehnout si gr 70 a pak vratit zpatky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: jj třeba GR90 jasný.. :D Když dám GR 80 tak určitě v mém gearu budou takové díry, že budu potřebovat primal ancient itemy :) Podle mě je tohle omezení úplně zbytečný a nechápu jeho význam
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Asi jo, i když ono taky každá class to má trošku jiný tu obtížnost. Asi to měli nechat na te TXIII solo místo GR.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: neco za neco :-) dal bych tam ale 80 trosku challenge. Dneska da 70 kazdej malej jarda
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Další změny na PTR

Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 Solo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRA_PATA: víkend vítám, hraju europe, to je jasný, snad nemusím měnit server
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PALEONTOLOG: patek + sobota budu asi oba vecery,tak kdyztak napis a muzu ti neco urcite nahazet. WD taky hraju a uz si skoro nic nenechavam
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRA_PATA: ok mrknu. Bych si casem s nekym zahral, ale dokud to neprobehnu a neosaham kombinace tak nechci lamit a zdrzovat.

Zatim me nejvic bavi w.doctor. caster je strasnej masskiller
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SPAULDING: :-) neni za co. Ja uz sem ve stadiu ze vicemene s tim crusem nemam kam dal jit krom augmentu (coz me nebavi honit sutry) takze jsem rad za cokoliv v parte s klukama s kterejma muzu prohodit i par slov
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PALEONTOLOG: youtube.nedam ti primo odkaz,ale je tam toho mraky.pak diablofans.com pripadne icy-veins
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    rozbil se mi mobil s hrama a tak jsem si pořídil D3, zatím jen základní verzi. neznám v šechny možnosti hry a probíhám to zatím singl, nesezónně. je nějakej tutorial, abych zjistil možnosti hry ?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Hmm, se k nám - 3 zewlům - připojil včera omylem Chewie. Prošel si sám 3 T13 nephalemy, my za nim jen vláli a sbírali itemy, pak odlog. :D Díky za to :))
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: no ja uprimen taky moc ne...ale hodne pak pomohlo unity...zkratka mit to zle naugmentovany (tak 70tkama sutrama) + super narollovany ancienty samozrejme...atd. no ... kazdopadne tohle jeste tak nejak slo, ale nepochopil jsme jak to ustavaj v tom ik/raekor charge buildu, tam jsem fakt nedaval ani tech 65 ;[ a paradoxne s tim meli ty nejvyssi ranky ;[
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: jsem 65 dal, ale dál už to bylo fakt špatný. Hlavně na tough, takže nechápu, jak borci můžou stát na nohách kolem devadesátky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam