• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mrkni na video od rhykkera na tjubu
    JADE
    JADE --- ---
    kurna nejak mi to logicky uplne nejde pres vousy...proc by kurva mela bejt meta 3 supporti + 1 dps ?! nejak to postrada logiku oproti dle me klasice 1 supp + 3 dps...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jak se tady resila ta support wizna, tak vcera jsem testoval poprve tenhle build a je to super (zvlast ten etched sigil :).... vzali me do party synci co jsou "trochu jinde"... behalo se gr97 za cca 6 minut.. nechcipl sem ani jednou a to mam nevyladeny gear a nizky paragon... a myslim ze s prichodem patche 2.5 kdy ma light wizna jeste posilit tak to bude jeste hodne aktualni :) (supp wizna + supp monk + supp barb a dps light wizna)

http://www.diablofans.com/builds/87221-s9-2-4-3-zdps-lightning-support-wizard-gr95
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: tak to mam presne taky ale bez makra. Ta mys na to ma tlacitko uz nastaveny a ja na to prisel po 1500 paragonu vcera omylem. Je to super ovladat celou hru jednim tlacitkem ktery jen drzim a zbytek autoskills u hammerdina ideal :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: jo ale musis teda aspon u me to tlacitko pustit aby se ti nabily autoskilly
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: mlácení na místě na shiftu by mě asi kleplo! Zkus si to hodit na mezerní, mnohm příjemnější :)
    Jinak mám na myši na jedno z tlačítek namakrovaný na turboklikání a používám to na sbírání předmětů a nemůžu si to vynachválit.
    Taková "oslava lenosti"
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: aha, hele ale to muzes delat i s normalni levym tlacitkem, jen ho drzet...ja to teda tak delam ;) obcas si pomuzu shiftem, kdyz potrebuju stat na miste...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: typ mysi ti reknu zitra jsem mimo pc uz. To tlacitko kdyz drzim tak se to chova jako kdyz klikam levym tlacitkem mysi samozrejme v ty maximalni frekvenci co jde a kdyz najedu kurzorem na itemy tak se mi automaticky sbiraj. Sbohem klikani.
    JADE
    JADE --- ---
    to asi ne, to moje mys nedela ;) co to je za mys a tlacitko ?! taky bych uvital ...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    bez makra :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ty vole ono to i sbira automaticky predmety :-) no tak asi sem objevil ameriku :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ja se po.... co me jeste po nekolika tisicich odehranejch paragonu neprekvapi. sem koupil pred par mesicema novou mys a az ted sem prisel na tlacitko ktery kdyz nonstop drzim tak jedu primary skills a k tomu se mi tocej autoskills aniz bych ho musel poustet a autoskills se znova spustili :-) moje slachy a prsty mi budou dekovat :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: njorl se spletl. njorl je kokot. legendy samo nejdou. jen A a P. :)
    JADE
    JADE --- ---
    neee augment muzes v tuhle chvili dat jenom na ancient !
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: Njorl udelal bud vtip nebo se spletl,je to only ancient nebo to v nejakym patchi zmenili...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: to ja taky.rozhodne to bylo tvrzeno od zacatku,takze jsem to ani nezkusil
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: tak to je dobrej mind fail. Ja doted zil v domneni ze se daj augmentit jen anc. :-) kde sem to vzal ? :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Primal Ancients se budou augmentovat uplne normalne jako jakakoliv jina legenda. Tak jako mezi Legendary a Ancient Legendary neni rozdil, nebude ani mezi Primal a Ancient. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nejaky info jak to bude s primalama a augmentem ? Nejaky novoty v tomhle ohledu ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: ok
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam