• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: jj jasne... takze proste upgrade na 1% :)

NJORL: souhlas :) ...ja se ucim toho supp monka a ted je hodne silny ten light wiz (uvidime az ho nerfnou)... takze me snim berou na speed 90+ i borci s dvojnasobnym paragonem nez ja (1500). Jinak ten supp barb mi taky prijde jako nejzabavnejsi build, ikdyz jsem ho nikdy nehral :D ...ale bude to podobne supp wizne, ktera taky prozkoumava mapu, boostuje ostatni a hleda elity... a to me bavi hodne
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    hosi zapnul sem to po sesti dnech, spustil se mi nejakej mini update a absolutne se to neda hrat, totalni sekacka i na 32bit :-(

JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jezis, tak at jsi hlavne fit...mno hele ja to tentokrat vidim na wizzardku...tam mam odgrindeno nejmin hodin...ale buhvi mno...ale ja krekl Ondra, na nejaky laddery sere pes, na to nemam naturu ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Ja jsem se jen naucil opravdu dobre zvladat supp monka a supp barbara u kterych nepotrebujes top vybavu ani paragon. Ty postavu jsou mnohem vic o skillu nez o casu ktery stravis grindem. Grupy top hracu me pak sami vyhledavaji protoze kazdej ma tendenci hnat se do DPS a dobrejch supportu je jako safranu. A kdyz pak s nima speedujes 105ky tak Ti ten paragon proste naskace. Navic je imho takovej supp barbar uplne bejzabavnejsi postava v meta skupine. Bez diskuse.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Top hraci jedou na jedno procento. :) Takze speedujou 105 a gemy zvysujou nad cca 108 s jednoprocentni sanci a kdyz jim to padne jednou za tyden tak maji z toho jednoho procenta opravdu radost. Gemy do foroty nedelaji. Kdyz jim padne lepsi gear tak si rychle tu novou 100 az 105 udelaji.

A v tomto smuslu top hrac nejsem. :) Ani v zadnem jinem smyslu. :) Fakt ne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: jdu na kudlu tak doufam ze zvolis lepsi build nez v s9 abychom spolu zase poradne zahrali
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MAESTRO_007: Podle mě top hráči augumentujou stovkovejma a z herních při pushích zkoušej upgrade i na 15 a míň procent.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: ale jo maj, ping na evropsky servery cca +-250, kdyz to dobre jde. Horsi je casovy posun +6 hodin, to ja jdu spat a vy se vracite z prace :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MEKKZ: v jakarte nemaj net nebo co ? :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: A ja od 1.4 smrdim v Jakartě :) tak to se tak moc nepotkame :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: aha,tak ja zas na ladder kaslu,tohle honeni za rekordy me nebavi,to se muzu honit nonS
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jen pisu ze nemam motivaci hrat solo season a pojedu si nons chary. Pokud dame do kupy stabilni ctyrku co se pokusi dostat do leaderu. Seasnu pojedu. Jinak ne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    no vida.ja chtel taky monka,cheebacca taky monka...a ted se domlouvejte.
    proste slozis grupu az podle toho,kdo to za koho rozjede,ne?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja treba taky jeste nevim,koho nakonec dam.tak to neres mesic predem,ale treba tyden,az budou ostatni trochu tusit.navic mimo klan (vcetne me) je x dalsich lidi,co pojedou season.
    ale mesic pred vydanim sezony tvrdit,ze ji nepojedes,protoze ti nikdo nerekl,za koho bude hrat,je trochu unahleny,ne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ok dohodnem se tyden pred seasnou. Jade a Ondra se urcite pridaj
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: bych to resil v tydnu pred sezonou.

Osobne bych dal bych si dal nejaky supp, idealne mončičaka. u něj muzu jet jak solo tak grupu a s wardrobe to bude easy i prehazovat :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jelikoz zadna reakce tak na solo season kaslu. Kdyz dame do kupy predem co kdo posklada tak dam season.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ty tady resis grupu a pak sezonu nepojedes?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /mozna blby dotaz, ale jaky je "system" na leveling gemu u urshi u hracu s vysokym paragonem? (asi dotaz na Njorla atd.)

jde mi oto, ze takovy hrac se dostane do faze kdy ma augumentace na vsech vecech (postavach) a spoustu gemu ma na max levelu co bezne beha a pri nejakych speed 80gr uz proste nemam ktere gemy levelit... jasne, muzu nasbirat dalsi gemy a levelit ty, ale moc se mi nechce skladovat desitky gemu v truhle...

jak se to resi? pri nizkych levelech na to serou? davaji augumentace na augumentaci (z 88 na 90)?
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jakto, coto simte?!;/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam