• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: to je otazka, Manticore snizuje hatred cost Clusteru o pulku cca, dmg jako takovej nepridava i kdyz jich teoreticky muzes vystrelit 2x tolik :)
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: tak urcite kdyz ti zbran prida +100% dmg primal dps spellu je lepsi nez 15% celkovy dmg z ancientu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Necromancer Update: The Meleemancer - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/blog/20597129/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak nehrajete ted nekdo neco?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: aha,ja mel za to,ze je pro followera
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jako support (monk, wizz) se ta staffka nosi... takze fungovat asi bude... ale nevim jak na tom followerovi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: dik,tohle znam a bohuzel nic aktualniho.co jsem googlil,tak vetsinou stary prispevky treba pul roku a o ty staffce ani zminka.akorat,ze driv byla bugla :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tady je nejaky popis k followerum... ohledne funkcnosti Spear of Lycander na Enchantresce si to radsi pogoogluj :)

Follower Skills and Gearing (Patch 2.4) - Diablo 3
    http://www.icy-veins.com/d3/follower-skills-and-gearing-patch-2-4
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: tak ja jsem to taky pres rok nehral, mozna i dyl, nevim :)

Jinak s tim ancientem slo primarne o zbran. Jestli spis vyuzit bonus z Manticory na Cluster a ozelet dmg pac neni ancient a nebo se na Manticore vykaslat a jit naopak do dmg z ancient zbrane...jinak dik :)
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: mno tam vidim bohuzel hodne nedostatku...ten bombardment ruksack si porid urcite novej...pac po nejakym patchy tam pridali az +100% sentry dmg...ty mas ten starej, kde jde natocit jen 15% max...podle toho pak mej ancient ci neancient...ja kdyz jsem svujlovil tak jsem ancienty mel tak kolem +80% sentry dmg...tkze jsme nakonec pouzival neancient ales +98% sentry dmg...
    nejaka inspirace..ale uz jse to taky zastaraly...tenhle patch se hralo uz neco uplne jinyho...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Kdyz uz je tu dotaz tak taky jeden pridam. Poradi nekdo na co se zamerit u meho DH ?

Mam to ted takhle https://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/90607260 a treba nevim, jestli je lepsi jako bonus rolovat spis Cluster arrow nebo Sentry, pripadne jestli se vyplati mit nonAncient Manticore nebo cokoliv jinyho ancient...dik
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    máte někdo odkaz jak má vypadat správnej gear enchantress? respektive s tou holí na shrine effect.
    +
    používáte setup templáře s wyrdwardem + thunderfury nebo radši eun-jang-do? na push bude asi lepší eun-jang-do, ale třeba na T13 thunderfury? nebo ne?

Johanka - Community - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/ROTOPEED-2207/hero/59311479

mám tady skoro ideál rolly, tak jestli se pouštět do nějaký ho tunění. ale ta enchantress mě zajímá, tu bych si třeba na T13 rád postavil
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: se mas :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nene az 31. Hezky na moji nemocenskou 14ti denni :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky ta sezona nemuze zacit dnes,kdyz mam tyden nemocenskou!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007:to jde ? :-) ja ti rozumim ale az s10 nova postava. Jen takovej povzdech ze dotahnout postavu ke stropu chce fakt velkou trpelivost a odolnost vuci stereotypu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: zkus jinou postavu/build .)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: nedavalo ale bylo by to prijemnejsi nez to co ted prozivam protoze vicemene uz nemam co jinyho delat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    to by moc smysl nedavalo ...je to proste po ocarovany predmet nejakym gemem :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    mohli by umožnit leveling gemu v augmen gearu, ten reaugment ze 70 na 90+ me fakt uz nebavi :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam