• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nene vemu cruse jak sem psal niz.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: no hlavne si neber to WD :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ok sice sem vcera brecel ze me to uz absolutne nebavi ale vypadli na me z nonS tri gemy na 76 lvl tak je chci vyhnat na 90lvl narvat je do cruse zkusit gr92 solo a pak az S10
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja budu,ale jeste nevim v kolik.myslim si nejak po obede
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    potreboval bych zabehat par 90+ gr. kdo by byl k dispozici dnes a v kolik cca. (crus)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja mam dilema,jestli mit amulet + manald co mam na postave nebo vymenit manald za as/chc/chd/socket, co si myslim je skvelej drop.akorat bych ztratil 62.60% cdr dokud mi nepadne amulet s cdr/chc/chd
    a jeste resim,kterej gem je vlastne nejmin dulezitej.jeli jsme slusne rychlou gr90,ale boss byl dlouhej.pokud bych chtel dat bane of stricken,kterej ze zeis/gogok/bane of trapped bys vyhodil? gogok bych nechal a zeis mi prijde taky dobrej
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    twe, jsem si uvedomil, kdyz jsem vyhazoval itemy ze S, ze jsem prisel vlastne o vsechny itemy ( krasny SWK ) na postave, co jsem rebirtnul kua :D
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem za 685 sezonnich paragonu dostal necelych 20 ns, zacina to bejt cim dal tim lepsi ;P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: 22. Nebo 29.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: cca tyden? vetsinou je to mez koncem a zacatkem sezon
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ted nekdo gr 1+ vic nezvladnu :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    a nevite nekdo kdy 2.5?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdyby nekdo chtel a bufu online,neco pobehat muzu
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: cajk no stress, jsem myslel jen tak z lehka...NS je stejne o nicem...vidim to ze taky udelam jen poradek v bordelu a matrosi, prehodim nejakej gear a vypnu to ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jade ja dneska leju
    JADE
    JADE --- ---
    MEKKZ: na NS mam vsechno, takze no prob si vybrat ;) tak si pisem vecer, ja budu stejne tak az po 10h...
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    JADE: jo to muzem, budu mit supp monka ze sezony :D Nejvetsi trauma bude co zas vyhodit ze truhly.
    JADE
    JADE --- ---
    MEKKZ, CHEWBACCA: dokonce snad dneska v 17:00 mam tne pocit :P takze vecer se muzeme potkat na NS :D
    VENOME: ufff to asi neni nic pro mou psychyku ! :P
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    fuuuu, to uz je zas konec? ja to zas nestihl :/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: s10 jeste dam ale zamerim se spis na group. V S9 sem solo hrani vycucnul do mrte a uz asi nikdy nechci honit solo gr 90+.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam