• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: tak ucel chapu, ale my paragonem provereni to nemame zapotrebi ;[
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: aha... je to oser, ale tak aspon se nebudou plest lidi co solo 60 nedaji na publicu a snazit se o kdovijake GR

treba u supp monka mam problem, tam ani neposkladam build na solo, protoze jsem vetsinu veci vyhazel (rikal jsem si ze ho jinak hrat nebudu .)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: to musis dat ikdyz jsi ho daval...
    me to nuti s kazdym characterem pokud chci na public tXIII a to jsem s par charama farmil solo 70 bezne...mrdat blizz !
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: no nemam zejo ;) ale protoze sde mi to stejne nikam nevejde ;)

MAESTRO_007: jasny ja v tom vidim velkej potencial pri sezone s novym charem, to myslim ze urcite vyuziju, u nonseason to je spis pro lidi co mastej jednu clasuu na vsechny zpusoby...ja to mam spis tak od vsech class alespon jeden hratelnej build, ve smyslu treba range, melee, support a jsem spokojenej, hraju variace na classy ne na buildy ;)
    pak v tom taky vidim vyuziti kdyz clovek ma vsechny stashe za sezony...me chybi jeste 2...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: melo by :) ....ja ted zjistil ze T13 nezapnu ani se svym DPS wizardem co snim beham 90+ v groupe :) ...smutne ze jsem snim jeste nedaval solo60+ :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: A s tema Primal staci fakt jedna postava. Asi dam pro jistotu vecer ma NS jeden rychlej 70+ nez zacnu grindovat. :) Aby se mi to spustilo. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: No tak na to je lehka rada. GR se behaj z Normal hry. Ted to snad zacnou chapat i na publicu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: padne, kdyz mas splneno s jinou postavou (viz. SCHUNA, ale ted zjistuju ze se nepripojim na public T13 s postavou co nezabehla GR60... mam taskove supporty dva... :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Note: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 Solo
    There are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters
    NJORL
    NJORL --- ---
    Zakze kdyz na NS mam supp monka kterej nikdy neudelal solo 70 gr tam mi s nim nikdy nepadne Primal? Rozumim tomu spravne?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    MAESTRO_007: Je k tomu nějaký info? CO by mělo bejt jinak?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MAESTRO_007: 64 bit, lahudka... :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja jel zatim furt 32,nejak jsem to nechtel ani zkouset
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    hosi a co ten 64/32 bit? To jsme nejak zakecali. Co jedete? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: moc se v tom rypem,kazdej ma truhlu nejakou a nejakej svuj sydtem.mne to pomuze,vam treba ne.
    ja uz ty dobry veci mam da se rict vsechny.pokud mi neco padne,tak uz jen menim kus za kus. a taky vim,ze par veci muzu v klidu rozbit,protoze je s novych patchem zadna zmena neceka a hrat se nebudou.takhle mam nekolik veci,ktery maj pekny rolly,ancient,ale zatim jsem je v buildu hrat nevidel.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: "sice budu mit truhlu porad plnou".... takze aby sis dal par dobrych novych veci do truhly tak musis vypnout/zapnout hru, abys tam uvolnil misto a prebytek dal na mulu jo? :))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: to jsem psal uz na zacatku, ze me armory zadne misto neusetri. mam to stejne jak ty. Ale obecne to dobra vec je, jsou ruzne varianty jednoho buildu, speed, vysoke GR, varianty kouzel. Tak to ted budu prehazovat pres armory treba.

ONDRA_PATA: nevyhoda je, ze na te mule jsou ty veci "mrtve". Mul mam nekolik, ale na ty veci zapominam atd. lepsi mit dobre veci co potencialne budu potrebovat v truhle. A tam si zaberu misto prave tema vecma co bych mohl mit oblecene na druhe postave :)

..zaver je ten ze armory je dobra vec a kazdy at si to pouziva jak chce :)

Jinak ad GR a primal... Staci jit GR70 s jakoukoliv postavou a budou ti padat primaly u vsech. Rozdil je akorat season/hc/nonseason

u toho tormentu13 jsem to nezkoumal... ale jestli to plati na konkretni postavu tak to bude dobry oser se support monkem nebo supp wiznou prehazovat vsechny mozne veci abych si zabehl gr 60 :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: a ty mas u vsech charu 4 buildy? :) ja mam 3 na WD, dva na wiznu,tri na monka a pak maximalne dva crus a barbar. pokud mas dva,zalozka ti bohate vystaci. nekomu nechas zalozky dve.ringy a amulety mam v jedny zalozce.gemy taky v jedny.spolecnej gear dve zalozky.takze na tom budu po procisteni mnohem lip,protoze nebudu mit 3 zalozky WD jako ted,ale dve pripraveny a zbytek na mule.
    sice budu mit truhlu porad plnou,sle ty zalozky budou ptoste pripraveny,zafny tri kusy jednoho gearu "co kdybych nechtel cdr,ale as nebo ad"...
    dnes to vyzkoudim,ale uz na ptr jsem tu ulevu videl
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: no kamarade s nonsetovkama, ringama, neckama, sutrama, mozna na ty 4 buildy je jedna zalozka malo si myslim ;S
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: no a ja to treba vyresim tak,ze budu mit na jedny postave nastaveny buildy,coz vyjde na jednu zalozku v truhle,max dve.a z druhy postavy udelam mulu
    JADE
    JADE --- ---
    me docela mrda, ze musim s kazdou postavou jit jak picus solo GR 60 abych mohl na public torment XIII...delaj jako kdybych to nikdy nesel...fakt curaci ;[ jinak jsem zjistil ze varderobe je mi naprosto k hovnu, kdyz jsem mel na kazdou class 2 postavy abych mohl jet 2 buildy ;) a na prehazovani nemam misto v truhle, protoze v truhle mam nonset doplnky a sety jsem si nosil u kazde postavy zvlast v batohu -> blizz fail ! :P
    primal anient at si strci do prdele...ja tu podminku aby ti vubec mohl padnout chapu tak ze musis chodit GR 70+ jinak nepadaji...ne ze staci s jednou postavou 1x zajit gr 70 solo a pak ti muze padnout na torment 1 normal rift...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam