• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a vcera primal chantodo hulka

zkousel uz nekdo v parte Impale DH?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: to nic,mne dnes dvakrat ukazalo co je novyho v patchi a chtelo to po mne vybrat obtiznost :)
    jinak jsem celej den pozoroval problemy s invitem.

jo a prvni primal - nemesis bracers
    JADE
    JADE --- ---
    proc se mi dnes kdyz jsem zapnul diablo hodilo do zakladniho nastaveni, prehazelo se mi poradi postav a jine picoviny ?! :\
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    Jsem původně myslel, že je to jen do konce víkendu, ale podle Wiki to vypadá, že tam ta truhla bude do konce měsíce, tak je ještě dost času :)
    Navíc ta sekyrka není account bound..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    OBOJETNIK: Pockat pockat, o co jde prosim? Neco jsem minul? :D
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    Kdybyste někdo chtěl, tak máte ještě pár hodin na odlovení transmogu Kanai's Skornu:
    NJORL
    NJORL --- ---
    Zda se mi ze je tam nejakej material bug. Po behani TXIII mi strasne rychle pribyva material. Hlavne zlutej.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: jj nejlepsi vec z patche za me
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    to automaticke plneni kostky je bozi... konecne vyuziju tisice materialu na Upgrade rare item :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak wizna s hydrama funguje,akorat nemam tak dobrou zbran jako byl muj pig sticker s 7AS a 10CDR :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA:leta zpatky toto probehlo na diablofans.com tusim. Kazdopadne budu zkouset dal.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: o tom jsem nikdy neslysel,podle me fama
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nevite nekdo jestli jeste platej ty klise ze se nema v kostce vic jak trikrat tocit jeden kus legendarky? Mam ancient travelera s 999strengh 100%chd 10%chch a potrebuju ten samej jeste navic +20% holy damage a tocim to vicemene uz asi po sty na tom samym jednom kusu jinyho travelera. Tak jestli nahodou nemrham casem
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Vyhledano :)
    Zapnout diablo offline, zmenit region, zapnout internet a uz to slape.
    Diky.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: presne tohle tu nekdo mel a povedlo se.tipuju mesic zpet,pokud bys chtel hledat.mozna zkus hledat slovo "region" a melo by ti to tu najit
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: musi to jit...progoogli to, nebo az budu doma u toho sedet, napisu ti postup...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: No... v battlenetu mam EU, ve hre US a nejde to zmenit :/
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: neboj se nic...to je bud ze nemas opatchovanou hru, resp hru mas v jine verzi, nez je na serveru...nebo jak rika ONDRA_PATA jsi pripojenej na jinej region...prepnes to v battle.netu respektive ted jiz Blizzard appu ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: ukazuje mi to normalne EU :/ zkusim googlit dik
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: to uz se to resilo,jsi na jinym serveru,zrejme US,ale navod si nepamatuju.nejak prehodit,bud v battlenetu nebo ingame
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam