• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: add teleport hulka, to asi jo, protoze dmg mam slusny, ale jakmile chvili stojim na miste tak jsem mrtvy (mimo archon)... ale je to i o vymakanem hernim stylu.... zkousel jsem 95 a uz jsem byl v pulce a mel peknou casovou rezervu, ale pak jsem udelal chybu, chcipl a uz jsem se vezl v nemohoucnosti :)

CHEWBACCA: 1) oni to treba zkousi 100x a mozna i vickrat, neni to tak ze to da na potreti... 2) hodne velky rozdil dela paragon.... 1000points je kolik inteligence/strengh? x4? 3) ze by tam hral roli skill v gameplay se mi nejak nezda (ironie :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: hele ten clan search je hodne funny. Nekdy ti to najde nekdy ne viz zkusenosti prave z VVV. staci kdyz si do search napises czech a najde ti to hromadu ceskejch klanu volnejma mistama, kazdopadne ja jsem sest z tech nejvetsich oslovil uz pred trema dnema a zadnej spravce muj request neprijal. Vsechny clany jsou vicemene mrtvy. Diablo je mrtvy celkove :-)

ja se ted trápim s gr 94 solo a nechapu jak nekdo s totoznym gearem muze dat gr 108 to nemuze bejt jen o tom ze chytil super rift, tam musi bejt nejakej skill v gameplayi. Kazdpadne sem rano sledoval prinos followera a vicemene je u hammerdina na skodu protoze polovinu packu stahuje na sebe coz je spatne. Zkusim vecer zabehat bez nej.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: tak hledas blbe "VVV"

myslim,ze "WAC" je tam spravce, mozna ma prava i "Bartok" a dal nevim.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: Nic sem nenasel, ale to je fuk nekdo kdo ma prava na nakej clan co nak sem tam jede, ozvete se pls :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: VVV -veni vidi vici,ale vubec nevim kdo ma prava na pozvanky a jestli je online.zkus vyhledat a nejak poslat zadost
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no a ja bych ti z fleku mohl dve anc s as a cdr dat :)
    jj tomu verim,ze je to fishing.na leaderu je to taky v solu samej teleport s wandkou na nej,coz muze byt cesta.
    ale jako clovek mimo archon si trochu nasere,vid? :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: "normalni" serpent sparker nemuzu najit hodne dlouho... musim ho mit v kostce

jinak jsem zkousel tu hydra wiznu solo a velke trapeni :D ...porad mrtvy.... solo vubec nehraju, takze ne uplne idealni build, templar nic moc.... dal jsem gr93, ale potencial je daleko vetsi, halvne se udrzet na zivu aby nepadaly stacks.. a moje nervy dostaly dobre zabrat

kadzoapdne co jsem cetl tak stimhle buildem je to tezky GR fishing... jednou das 93 v klidu a pak 10x bez sance
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    V jaky ste guilde? Moje zemrela :-D takze sem bezprizorni...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dal jsem si dnes par GR na publicu,nejvic jsem potkaval para 700-1000, vzdycky jsme to tahli hlavne s monkem,zbytek casto chcipal...ale davali jsme i tak 90 a tolik friend requestu jsem nemel ani na fejsicku :D

a kdyz uz jsem si za posledni tri dny nasel pokazdy lepsi anc serpent sparker s 7AS a 10CDR, tak dnes mi musela samozrejme padnou jeste lepsi,zejo...takze ty gemy v nich zbytecne utraceny.ale relativne prijemna starost,pokud mi zitra nepadne primal :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: urcite season pojedu.ale moc nas asi nebude
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Soucitim ...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: no a ted si domysli ze to byla vec co potrebujes :) ....nastesti zrovna kalhoty nejsou tak zasadni... ale :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Gratuluju! Zniceni primal omylem uz mam taky za sebou! :) Pekelnej pocit :) Nastesti to byl Lorics nahrdelnik jen :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: hezky,taky bych chtel dat gr100,cg

a jeste cg s tema kalhotama :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja dal vcera v groupe gr100.. meli jsme dobreho firebat WD a byla tam jeste rezerva par minut... ale moje prvni gr100 tak radost.... abych ji ale nemel moc velkou tak sem si v zapalu klikani u kovare rozbil primal tal rasha kalhoty :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdo pojede sezonu pridejte si me pls, sem na nastence nebo to pisnu i sem Ravenscar#2156 ...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: moc díky za tip s black hole, vyměnil jsem za teleport a hned 90 za 12:45 :) že jsem to vůbec měnil, někdy ten leaderboard neni nejlepší kopírovat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    i ten eun-jang-do neni spatny, velky stunt effect, ale pro wiznu asi lepsi ten thunderfury, chce to vyzkouset co ti bude vyhovovat. Jestli zmrazeni na 3s nebo zpomaleni pohybu a AS na 5s .)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: to jo,to mam celou dobu a musim rict,ze s paradnimi rolly.akorat jsem mesic zpet ani ne prehodil na eun-jang-do,protoze zase nekolik prispevku ho doporucovalo.
    podle me ale zpet k light wizne patri spis ta thunderfury + wyrdward.
    co se followera tyce,tak na nej jsem snad nikdy nenasel jednoznacnou odpoved
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: toho followera moc zmakleho nemam, ale chci zkusit nejake Solo tak ho budu muset vyladit. Ale myslim ze tam neni moc co resit.

jak rikas, Thunderfury, Freeze of Deflection stit, Ess of Johan amulet, Oculus + Wyrdward

proste potrebujes co nejvic Stunt efektu, zpomaleni atd na predmetech by mel mit co nejvic CDR a AS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam