• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: v 01:00 tam budu :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    v 17:00 sraz v Tristramu !
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    V0IT: neukecavam jen si stojim za svym. V posledni dobe nam to s tebou a ondrou klapalo :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: to jo,nicmene nic lepsiho na eiznu momentalne neznam.obyc light je slabej,firebird me nebavi...hodne me bavili meteory vzdycky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: mimo archon jsem par sekund :) ...ted jsem to testoval a je to akorat otom pokladat je kdyz to ma smysl (mensi skupina s elitou)... a postupovat riftem bez nich... na velke skupiny je nedavat... zbytecne pak perou do jednotlivych mobu a tam ten manadl proc pres ne nema moc smysl... lepsi je paprsek na tu skupinu, ten kdyz procne tak to kosi pekne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako jo,je to znat.nastesti nimo archon a kdyz je nastackovano,tak ty hydry samy o sobe nicej slusne

spis nechapu,ze se o tom bugu musi vedet od ptr a nic se s tim nedeje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: takze me pak pekne protahnes :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    CHEWBACCA: žádný ukecávání, já si pojedu svoje NS
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jo pojedu WD... snad se to nak naucim... pude nekdo zitra od peti?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: no kasny bez fb wd to nepujde a k nemu wiznu a gen a supp monky. Ten barb taky dobrej ale ten vyzaduje super play skills na coz neni v sezone prostor aby se to nekdo buhvijak dlouho ucil :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: (sezonu nepojedu) ale wd v groupe byt musi :) ...v s10 je firebat bezkonkurencne nejlepsi build na velke groupy nepratel + ktomu je potreba nekdo kdo zabije Rift Guardiana a to je Hydra Wizna (pripadne generator nebo dh).. buildy na jeden cil.... presny opak WD (jinak healer a barb samozrejme knim)

ONDRA_PATA: trochu jsem se dival na to Solo a ten leader board vedou vsechno ty stare buildy bez hyder.... a ta zbran teleport ma dobry dmg a super vlastnost...

obecne je hydra na solo nahovno ted :D

1) aktualne je v diablu Hydra BUG, kdyz mas hydru aktivni tak ti manald neprocne ten laser paprsek (dava prednost hydram)... hydry bys nemel pouzivat skoro vubec, jenom na osamocene elity a guardiana... tam jsou bezkonkurencni. Ve velke skupine nepratel bys mel pouzivat jenom parsek bez hyder, abys mohl tu slupinu propalil az do elity a manald ti procl...

na solo budu muset zkusit asi jiny build.. vypada to na firebird ktery moc rad nemam :( ...po -25% nerfu ten klasicky lightning wizzard nebude uplne ideal nebo pouzivat hydry a jako dmg skill neco co neni lightning

jinak zajimave cteni o tomhle tady:
    [2.5.0] (S10) MH Hydra Mechanics + Builds - Diablo III Forums
    [2.5.0] (S10) MH Hydra Mechanics + Builds - Diablo III Forums
    https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20753695205?page=1
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: je cas se naucit neco novyho, taky pojedu monka poprve a to je na tom furt to krasny ucit se novy chary, ja uz cruse a wd nechci nikdy videt :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja bych jel wd, ale vubec ho neumim, mam rad crusadera :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MEKKZ: nechces spis wd? :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: ja bych rad postavil neco do groupy, chtel jsem moncicaka, ale muzu i barba. se skrini bude pohoda menit build mezi solo/group.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: beny prej urcite ne

ale snad se nekdo najde,pripadne se urcite najde nekdo vpoho na publicu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: JADE jede sezonu urcite, BENY nevim ale s nim se hraje dobre tak ho ukecej kdyztak, a par lidi tu taky psalo ze pojede season. Takže stačí dát do kupy jak jsme se bavili před měsícem co by kdo jel a kdo by chtěl jet pak grupu na trošku vyšší urovni (ne leaderboard :-))

Ty jedeš Wiznu
    Já pojedu Monka (gen/supp)

co ostatní kdo by postavil druhyho monka a kdo wd?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja zacnu nekdy v patek v noci doufam,to uz by nekdo mohl protahnout me :D
    a pak,az me predezenes,tak potahas ty me a pojedem grupu.
    pokud bude na season jeste nekdo...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Horsi je ale jedna vec. Z dneska mi odlozili operaci az na pondeli a nez se proberu do hratelnyho stavu je 10tyho a desetidenni skluz se tezko dohani takze ondra poprosim o shovivavost a aspon me pak boostnes :-) od desatyho budu mit cca 14 dni cas nonstop tak to dozenu
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ty cesky klany jsou aktivni hlavne na zacatku sezony. Na konci uz pak ne. Parkrat se mi stalo ze me vyhodili nez jsem zase napsal ze budu hrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam