• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: tomu rozumim ;) ale nastesti to neni tak casove narocny uz a na tu zimu lepsi nez drepet v hospode ! :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Do wowka se nechci po tech letech ani za nic znova poustet :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: a pak jedu sezonu dal tak nejak na pohodu nez skonci ;) pak si zahraju jeste jednu, na max pocet stashu co clovek muze ze sezon mit...a pak snad uz necromancer a tak nejak posledni sezona (to by melo bejt nekdy na podzim) a pak kdyz neprijde nic novyho tak nevim ;) asi zase WoWko, popripade nejaky lehky obcasny zabehani ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: wowko vid Jade ale tentokrat mas smulu musime se dostat do ladderu s grupou.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Nooo a pak? :)
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: journey urcite na stash...to sezere par dni az tejdnu ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: season journey a pak zustavam v seasne s cilem dostat se do ladderu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hele jak to kdo mate? Seasonu jen na journey a pak zpatky na non-season? A tam si piplat postavy?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: :D
    JADE
    JADE --- ---
    CUZMAN: aha, tak to jo ! :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JADE: Ja myslel jen ty 4 zakladni :-D
    JADE
    JADE --- ---
    CUZMAN: tak hotova journey ani ne do tydne neni zas tak zly....povypravej nam o tech conquestech ?! na vsechny chaptery potrebujes 3 conquesty ? klasika ? ty boss runy, to je jak musis zabit vsechny bosse do 20minut ?! 3xgem na 65 je jasnej...a pak teda actI-actV za 1hodinu pribeh jo ?
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: diky warderobe mam obe varianty...s bane of traped zodiac a s bane of stricken convention of ele...ale ten ray of frost mi sezere vzdycky hrozne rychle manu a pak tam jen stojim a cumim a vetsinou chcipnu...zatim se mi vic libi ten magic missile ;)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JADE: nee ja sem marnej :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo tak mas.mozna bych ti doporucil ray of frost - cold blood misto magic missile,abys mel aspon nekde cold.
    teda v kombinaci se zodiacem
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ne jasny ze mam, ale stejne chcipam ! :D uz mi chybi jen ten Serpent podelanej...mam ale misto toho v truhle in-geom taky neni spatny...
    CUZMAN: BlackDivision clan...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: The Swami cepice.ty ji nemas? ja myslel,ze jo,tak jsem ji pred chvili rozbil,padla vcera spolecne :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JADE: BD? Mam WD :-)
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: no tak parada :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: tam se tušim používá nějaká čepice, která řiká, že ti ty stacky zůstanou do příštího archona. Už jsem na to koukal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam