• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Presne. Sednu k tomu v sedm, pul osme. V devet jdu uspat deti a pak se bud jeste na 45 minut vratim nebo ne, v deset max to vypinam a jdu cumet na star trek. Tak 3x tydne 2,5 hodiny. CORS jsou tomuhle v pohode. Zatim se mi nestalo, ze bych nekomu odchazel ze hry, klidne po 2 riftech, a nekdo mel nejaky reci. Nic neni povinny. Krome toho chovat se slusne, neodchazet v pulce riftu a nehrat sezonu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: mozna to vtom CORS tak funguje :) ..ale jinak v poho, ja hraju s lidma co jdou treba v pulce hry uspavat dite atd.. nikdo to nehroti :)
    JADE
    JADE --- ---
    me ty clany a pushe trosku zavanei WoWkem a povinnosti bejt nastoupenej na raid 4x tydne 19-24 se 3ma pauzama na chcani a cigaro ;[ proto jsem to prestal hrat...ale chapu mno...jako me sezona bavi a to jsem byl vzdycky proti, ale chtel bych aby to vydrzelo dyl nez tejden...to je smutny ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyjo ja kdysi taky shanel slusnej klan,tak jsem prijal pozvani od VVV,protoze "profi" klany jako CORS mely prave vysoky pozadavky na paragon nebo jsem pak hral moc malo casu v tydnu.logicky,kdyz jsem nemel moc s kym,bylo z toho hlavne solo,takze i malej paragon :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ale to cos tady napsal je skoro prepsane motto CORS.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: CORS je neco uplne jineho. Partu mas do 5ti minut od loginu do hry. Ja uz bych v zivote nechtel jinak. A je tam dost Cechu. :) oficiri jsou tri Cesi ze sesti. :) Tak jeste schrasti 200 para. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAVARA: to je jedno, bud rad ze te to bavi :)

NJORL: s par lidma z CORS jsem hral :) ...paragon mam 1600 a hravam z naseho klanu hlavne s dvouma typkama z Recka a ti maji dobrych znamych dost... obcas dam public na oddech, ale to je kolikrat na nasrani akorat :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jsem ultrakauzalista a rád za GR35 :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Pokud to mas nastavene takto tak jsi material pro CORS. :) Ale podminka je bohuzel 1800+ paragon na NS. A sezona se povoluje jen za ucelem stashe.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak jsem obcas zkusil i solo a je to zabava posouvat hranice, ale je to psychicky narocne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: presne jak pise NJORL, ja kdybych na sezone nerozjel novy charakter co jsem nikdy nehral, tak me sezona bavi asi 10 minut .)

....jak tady probehl i ten rozhovor s tvurcem Diablo 3... chteli z toho jednu z nejlepsi kooperacnich her a to je pro me smysl te hry.... maximalne funkcni groupa kde kazdy presne vi co ma delat a dohromady to krasne funguje... a je svym zpusobem jedno jestli je to gr80 nebo 110

...ja mam obcas stesti, ze diky kamosovi z klanu hraju treba obcas i s lidma z "800" klanu a to je zazitek.. clovek se neustale uci a jsou to v pohode lidi co poradi atd... pro me je diablo prave o tomhle... naucit se ty herni principy a byt na co nejvyssi urovni v groupe. neni to jenom otom, vedet kdy ktere kouzlo hodit, ale musis umet spolupracovat s ostatnima, s kazdym patchem se to lehce meni a neni to uplne jednoduche se vtom orientovat a to me bavi :) ...studovat tu hru a ne udelat na 150x nejaky priblby contest, protoze se to konecne dobre vygenerovalo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: no ta zabava na NS je prave o tom, ze mas klan, kterej to hraje pravidelne a vetsinu casu speedujete 102 - 105 a pak mate vecery, kdy se snazite o push. ty postavy stavite tak nejak mimochodem. :) o hledani lepsich itemu to neni.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ty vole me taky a tezce a to mam jeste 8 dni neschopenky pred sebou :-) nemam ani chut delat journey.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ty vole me taky a tezce a to mam jeste 8 dni neschopenky pred sebou :-) nemam ani chut delat journey.
    JADE
    JADE --- ---
    shrnuti diablo3 v soucasny dobe je hra na jeden tyden, jednou za 3 mesice ;)
    JADE
    JADE --- ---
    btw faze kdy te to nikam nezene je nuda a grindovat lepsi item nebo paragon, to bohuzel neni smysl meho zivota, takze pomalu ale jiste me to zase prestava bavit ;[
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: potvrzuju je to cim dal lehci...za 8 dni komplet i season journey (az na posledni conquest) + paragon 700 + all you need itemy na 4 funkcni buildy...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: o vikendu jsem nahral myslim takovych deset hodin,takze dejme tomu za 30 hodin celkem :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ja nerikam,ze drop rate neni vyssi :) jen ti rikam,jak jsem k tomu dosel.
    a ano,mam lepsi gear co se statu tyce nez na nonS za nejakych 14 dni. samozrejme tam mam vse ancient a skoro vse augment,ale nemam tolik AS jako tady.
    tak to z hlavy nevim,zkusim odpovedet vecer,pokud to tu neudela driv nekdo za me.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ondro promin, ale sezona zacala pred 11ti dny a ty mas v 9ti pozicich z 13ti perf roly na ancient itemech. perf. myslim ve smyslu ze to jsou spavne staty, samozrejme ze rolly mohou byt vyssi. To vse za 11 dni kdy jak rikas hrajes 2 hodiny denne. Takze za 22 hodin mam proste hotovou wiznu na sezone. Ty prsteny co mas jsou uplne dostatecne. potrebujes snad jen ancient helmu a lepsi amulet. ten prsten s INT je detail. Pokud bych tohle mel davat dohromady na NS, tak potrebuju mnohem vic casu. Dokazu si to vysvetlit jen tak, ze drop rate na Season je proste vyssi. Jen tak mimochodem, kdyz udelat 70 GR, kolik legend Ti vypadne?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jo a taky mam zas 4 puzzly v truhle :taky se vam stane,ze he v bande projedete a po par riftech solo jich mate zase treba 5?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam