• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Jinak teda mi padly primaly uz tri... bohuzel vsechny na diss :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jako ty primalky docela padaj nebo jsem luckyman? vcera padla devata v sezone.
    nutno dodat,ze jsem si ponechal jen 4 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ty zařízení neumí nastavit IP podle MAC a pak až pro neznámá zařízení rozdávat z vyššího rozsahu?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz jsem i na vic nez minutu vytahl natvrdo ze zasuvky,uz jsem jsem koukal i do nastaveni modemu.
    minule jsem musel vsechny zarizeni odpojit,aby se ip rozdelily "spravne" a pc se priradilo jako prvni,protoze pak se nechytalo.delal jsem vsechny znamy postupy plus neco navic.rikam,tohle je ultradivnevnej pripad
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: O víkendu je tam relativně dost lidí, podpora je nonstop, akorát po 23 už je tam týpek sám, ale zase nikdo nevolá:) Jestli neni hlášenej výpadek, zavolej si an tu podporu určitě, protože ty modemy sou nic moc a klidně ti může odcházet. Podrž tlačítko reset zezadu tak minut (záleží teda, co máš za typ), ať se udělá aspoň tovární nastavení a zkontroluj ten koax, jestli drží na obou stranách dobře. Když nepomůže nic z toho, zavolej tam, ať maj kdyžtak termíny na technika už na zítra, když budeš mít štěstí
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ONDRA_PATA: blbá otázka, ale restart toho modemu + všech zařízení, která se nepřipojí, jsi zkoušel? Jestli se nějak nepodělalo přidělování IP adres (nemám teda UPC, ale tohle se u levnějších routerů občas stává)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: hele i dnes to blbne.znicehonic.na hrlpdesku urcite nikdo nebude,ale zacinam mit blbej pocit z modemu.nikde jsem nic nenastavoval,ani jsem ho nevypinal ze zasuvky. mozna jestli nebyl pres den vypadek proudu a nedoslo k nejakymu samovolnymu prenastaveni.nicmene bych predpokladal,ze by se to samo hodilo do nejaky "puvodniho" nastaveni,se kterym problem doted nebyl.je to zvlastni stav,dnes mi jde zas jen wifi na notasu,pc ne,mobil ne,tv ne,playstation jo...nechapu.
    a nemam na to ani moc nervy,pockam spolecne s nimi az to zmizi :D
    vypadek hlasen neni,asi by nesel net vubec
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: U UPC jsem dělal na helpdesku víc jak rok, je to lepší jak O2, ale jsem rád, že mám doma na výběr lokálního operátora, co to vede optikou a po baráku UTP kabelama:-D Vim totiž, jak se v UPC řešej problémy většinou tim, že se moc neřešej a často se počká, až rušení na síti prostě zmizí. Každopádně podivej se na stránky, jestli je to větší výpadek, tak ho tam maj, jinak musíš zavolat na podporu, kde už ti to musej říct, případně uviděj přímo jak se chová tvůj modem. No a můžeš doufat, že ti to nezvedne slovák, protože to teď prej přesouvaj na Slovensko, slováci totiž makaj za míň
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz to nejak jde,jdu to zkusit
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tvl od vcerejska se mi nedari pripojit,nema taky nekdo vypadky upc na zizkove?
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ENDER: jjj, ale přes velikonoce jsem mimo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem prave na veceri,ale do deviti bych mel byt
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Pripravil jsem si nejake ty gemy at mam vecer co vylepsovat :)
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: 3ti conquest mas ?! :) jinak gz !
    ENDER
    ENDER --- ---
    jede nekdo hc?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak já asi slavnostně ukončuju season. Zápisy do nerd tabulky na solo a 3/4 group. Max GR104 je myslim celkem slušný.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA:
    TRIPLT:

tak na tu sedmou se predbezne domluvme ok?
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    VENOME: savannah#1839, jenom teď mizím na Velikonoce pryč, tak tě pingnu v po večer, dík .)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dnes jsem pryc,ale na vecer se vracim.tech 19-20 bych stihnout mel a pokud nebudu moc unavenej,chci hrat cely vecer.jinak budu za trest hrat celou nedeli :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHEWBACCA: Dam i dopol i vecer :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT:
    ONDRA_PATA:

pojdme se domluvit na dnesek na 19:00.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam