• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CUZMAN: mne padl nejlepsi primal v GR70
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: dle mych zkusenosti, minimalne. 830 plvl nahoneno v 80+ gr a ani jeden. Zatim mam ctyri. 2 z normalu 2 od kadaly

btw. ten boss mode nemusi bejt solo ze ne? posledni kus skladacky do komplet journey
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Takze primaly nepadaj v GR?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak jsem vcera pri skladani barbara zjistil, ze jsem moc akcni... deletnul jsem x ringu, ktere ted potrebuju :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    miluju DH set dung na druhej pokus, bez jedinyho anc speed t13 4players co vic si prat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: no prob kamarade az budes on tak napis. Tu sezonu nevzdavej. Je to skoda. Ja se dbes pokusim o dung s dh a pak uz mi zbyvaji taky jen dva conquesty.
    JADE
    JADE --- ---
    je to vecny dilema, jsi posledni krok od celkem hnusnyho portretu, ale zase se ti to nechce vzdat tesne pred cilem...
    JADE
    JADE --- ---
    tak nic...jsem stale o 20minut pomalejsi...Belial musi bejt dole do 30minut od startu...jka se k nemu dosoupu za 48min ;[ a to jsem relativne vubec nebloudil a nezasekaval se...nechapu to ;[
    JADE
    JADE --- ---
    ale nebudu mekej jdu dat druhej pokus na sprintera ! :P
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: mno se moc nesmej, hadej na koho padne boost moji druhe postavy ?! :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: nevtirej se :-D
    JADE
    JADE --- ---
    NICKITA: ehmm takze...;) radi te naboostime, ja taky asi pod tlakem okolnosti budu muset rozjet druhej season char, takze muzem sbirat spolu ;)))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: A doexpit gem :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem postavil end game crusadera v non season tak ted sehnat ancienty a jet solo gr 70 na primaly :-D

Ravenscar - Community - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Ravenscar-2156/hero/47467751
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: to je vul. Kaviarovy tousty :-) btw. Postavil sem dnes dhcko a to je jina parada oproti monkovi. 70 gr jakmpo masle s non anc gearem. Paradicka jsem spokojen.
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: nebud hamiznej...zenu a dite uz mas :) nech taky neco pro nas svobodny zanedbany a leta vopusteny jo ?! :P
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHEWBACCA: Jj tam to je pak pohoda :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: tak ve vyssich gr to drzi
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NICKITA: nerikam ze to bylo levny ale investice se vyplatila a matrose mam stale habadej.

dej ID budes moje prvni zenska ve friend listu :-) pokud vsichni co tam mam nejsou zensky :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: ok prvni problem ma reseni, je pravda ze jsem jel t6 a hodne easy, jdu prepnout na t10 a uvidime, diky za tip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam