• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    4 dny skoro nonstop (neschopenka) farmim impale dh, uz mi z toho mrda, a za celou dobu jeden ancient do celyho buildu. Dneska se rozhodnu ze postavim marauder grenade a za hodinu hrani 3 ancient a jeden primal? :-) dete se vysrat :-)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: v zakladu mas 1.4m ale to je jedno...pointa je v tom, ze o tom archon hydra neni ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAESTRO_007: umírat budeš stejně, ale prostě wizna se hejbe teleportama, ne chozením - roleplaying! :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    zabiji me hlavne "one shot" zasahy a myslim ze by to resil prave ten nekonecny teleport... (hulku jsem ted nasel peknou), tak to zkuzsim
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    mam cdr vsude krome amuletu (61%) a dmg 3,25... vtom problem neni.... mam to vyladene na groupu a kde dam gr95+ bez problemu

ale solo jsem s wiznou nikdy moc nehral a chybi mi tam ten "crowd control",,,s hydrama v achronu mi to prislo takove prskani nerizene, ale uznavam ze hodne silne.. zkousel sem tornada s blackhole bez hyder a to libilo se mi ze prubeh hry "ovladam"..,ale stejne chcipam na muj vkus moc
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele ja mam 2.7m dmg v zakladu a cdr mam: 2xring,ruce,ramena,zbran,source,amulet (viz profil) a je mi jasny,ze se mi ztrati int,ale pokud dostanu vsude as a cdr misto int, v celkovym douctu je to strasne znat,protoze cim driv jsi v archonu,tim vic diky predchozim stackum zase nastackujes.tedy i vetsi tough.
    osobne vidim,kdyz mi padne lepsi item,tzn as nebo cdr misto int bez ztraty chc a chd,tak ten rift je treba minuta dolu.a tim myslim rift 90+
    JADE
    JADE --- ---
    bohuzel to jde na ukor hodne dmg...me to taky nejde pres vousy...s dmg gearem mam opravdu imbozni dmg v zakladu asi 2m...a kdyz to procne tak i v gr90 pada skoro vsechno instantne...ale survive mam tak nahovno, ze jsem furt dole a prakticky ty parte jen pritezi...narolloval jsem sice neancient veci na cdr a je to uplne jina pisnicka...
    JADE
    JADE --- ---
    jak rika Ondra bez hrozne vysokyho cdr...musis mit 8% na zbrani,offhandu, rukach, obou prstenech a ramenach (celkem vic jak 60% cdr) jsi v prdeli, protoze ti spadnou stacky pred dalsim archonem a to je instasmrt a nez nastackujes znova, vetsinou zase chicpnes ;l[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ty jedes CoE?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tyjo nemel jsem takovej problem.hlavne mam vysoky cdr,takze jakmile mi konci archon,skocim zpet,hodim hydru,blackhole a palim to ray of frost. 2-3 vteriny a jsem zpet v archonu s dobrym stackem.
    je ale pravda,ze prvni mapu jsem nechci a v druhy trikrat,protoze reaperi
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jj to sem zkousel.... prisel mi velky nepomer toho jaky davam dmg (velky) a kolik malo vydrzim... chcipal jsem porad, pritom elitu jsem zabil za par sekund... ale vzdycky me skolil nejaky "one shot" ...asi to chce s teleportem a porad se pohybovat
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: hraju hydru,takze ray of frost a blackhole
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: s jakyma skillama to hrajes?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    gr93 solo wiz za 14min., ale potkal jsem jedinej pylon,takze to muzu jeste zkusit na tech gr95 doufam...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: no jasby gr 55 trikrat monk a trikrat dh a boss mode solo s dh
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: gz...jako i s 3tim conquestem jo ?! :P
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ja mam todle a zatim jsem dal GR 60. Take by to chtelo lepsi itemy, ale zatim nic moc nepadlo ....
    Terezka - Community - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/hulikp-2678/hero/91627835
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: je tam hromada chyb.

Cuzman zde inspirace pokud chces opravdu hrad condemn cruse. Zacni sbirat geat na hammer.

Crusader Endgame Holy Condemn Build with The Akkhan Set (Patch 2.5 / Season 10) - Diablo 3
    http://www.icy-veins.com/...sader-endgame-holy-condemn-build-with-the-akkhan-set-patch-2-5-season-10
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    CUZMAN: Hlavně to máš blbě narolovaný. Cruse přesně neznám, ale na všem chceš CHD/CHC a pak teprve nějaký CR/AD. Podle mě i Crus jede Travelers pledge + compass rose.

Určitě to chce taky vylevlovat a používat správný gemy. Tim Miranae si nejsem vůbec jistej.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Vcera jsem dostavel immortal barbara a uplne si jako nejsem jist, ze bych s tim mel dat 55. Ti abych rozhel jeste pro jistotu maga at tu season dodelam :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam