• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ... a s fialovyma na pohodu. Ze ja vas posloucham :)
    JADE: tak jasne ze nebudu behat svoje max s nemesis, zejo... tri pokusy s zlutejma, trikrat wipe party. Neco delam blbe :)
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: tak zkus naramky v ancientu ;) ten speed build je dobrej tak max na t13 farmu anebo kdyz mas pak uz hodne vysokej paragon a idealni rolly, full ancient tak do nejaky solo 75tky pak je to stejne smrt ;)
    ONDRA_PATA: ja je mam i v anc, nemesis mam na levleni gemu jen :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: zrovna nedavno jsem nekde cetl,ze pro INT chary je lepsi mit v gearu vitalitu nez allres
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: s nemesis se nediv.pozrebujes bud ty bracery na double potencial of your shield nebo aspon ancient partan defenders (nebo jak).
    jinak cdr opravdu alespon 62% abys mel nastackovano po dobu mimo archona a tezil tak ze stacku armor.zaroven kontroluj blizici se moby blackholem a ray of frostem a sup jsi zpet.nikdy nejsem mimo archon dyl jak 3 vteriny.
    se spravnymi bracery muzes ametysty klidne vyndat
    hmmm, tak jsem vymenil gemy. gr 75 jsem dal trikrat predtim s prstem v nose za 10 minut. Ted wipuju jak silenej a furt lezim. Jakmile mi skonci archon, tak jsem down.
    JADE
    JADE --- ---
    zaklad je ale mit cdr vsude jinde samozrejme...bohuzel mi taky trvalo dlouho nez jsem sam zjistil ze bez toho to nejde ... cdr na ukor dmg, vecne dilema wizzardovo ;)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: s cdr 8% a 30%+ dmg vs elites proc ne hele...kdyz mas jo problem s umiranim...
    MAESTRO_007: jj s tim unity je to blbost. mandal i zodiac jsou proste must have. A grandeur taky.
    JADE: mno ja vetsinou chcipam mezi archonama. Nejcastejc kdyz je volnej prostor a spadnou mi stacky nebo na zacatku levlu (nebo kdyz to poseru ;). Je fakt, ze uz jsem asi 20 gr levelu nezkousel ty gemy vymenit, ale dostal jsem se tehdy do situace, kdy jsem sice gr dokoncil za 10 minut, ale 5 z toho jsem byl mrtvej. Naznal jsem, ze potrebuju upravit equip, rollnul vit misto dmg, nahodil gemy a ejhle, daval gr o pet vyssi bez smrti.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: a to unity misto zodiacu? :)
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: mno kamarade, tak to si tam dej alespon bily, ale fialovy to jsem fakt jeste nevidel ?! :P
    hodne lidi se divi ze v archonovi furt chcipaj, ja jim rikam jedno...musis mit cdr 60%+ tzn. mit furt nastackovany archona a nez stacky spadnou, mit cd na dalsiho...a furt se portovat, tzn. nestat v chumlu prilis dlouho a ve srackach uz vubec ne a kosit to z povzdali paprskem...samozrejme stit (2jak v archonovi) vzdycky up...mno a pokud pushujes solo gr, tak samozrejme unity+follower s unity a nesmrtelnym relicem...
    ale poprvde jsem nevidel ani wizzarda s bilejma sutrama, myslim, ze ti to bere hodne moc ty kameny nez neco dava ;)
    JADE: se zlutejma furt chcipam :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: lucky man je spis dropnout fakt neco co se hodi...jak jsem nadaval ze mi to nepada, tak uz jich mam taky asi 5+, ale z toho jen jeden pouzitelnej;[
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: pekny, gratuluju, jen mi prosimte vysvetli proc mas v cheste/gatich fialovy gemy ?!? :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: sem infantilni, ale ten nazev me dycky strasne pobavi :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: No nevim teda :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: jj prej se otevrou hned tri :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Tak to musi bejt nejakej masakrozni vault ne :D