• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: kamos co beha gr100+ pouziva prave to grasp, je tam nizsi cooldown a na "nizsi" rift je to mozna lepsi, takovy stabilnejsi boost pres sacrifice.... voodoo bude asi zase lepsi na tezke GR kdy postupujes pomalu a mas velke skupiny...

ONDRA_PATA: tu helmu jsem mel nahodou v primalu :) ...a to jsem si rikal, ze ji nikdy nepouziju asi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: a osobne bych preferoval big bad voodoo.

chtelo by to vyjadreni nekoho,kdo uz to v parte hraje a ma poznatky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no na variantu party jsem koukal cca mesic zpet a ted je to velkej skok.

co se tyce toho sola,tak castit spirrit porad,jelikoz i healuje.ono to pak bouchne pekne vsechno najednou :)

no super,takze po farmeni anc. barberu muzu farmit helmu :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jj uz to chapu... sem se ted akorat strizlivy trochu vic zamyslel :)

ten build od big daddyho na solo potrenuju at se to trochu naucim... a pak stejne pojedu neco do groupy...

a tam se prave pouziva sacrifice pro dmg boost v kombinaci s grasp of the dead nebo big bad voodoo pro vyvolaní psů... kdyz se to vsechno naboostuje tak je rpy damage neskutecny :) ..do toho poison nova helma atd...

viz. treba
    THE BEST - Meta LoN Spirit Barrage GR122+ - Witch Doctor - Diablo III Builds - Diablo Fans
    http://www.diablofans.com/builds/90111-the-best-meta-lon-spirit-barrage-gr122
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: covece ja ho zkousel zatim jen solo a to podle bigdaddyden viz. ytb.
    ted jeste delam augment a pak zacnu trochu vic testovat.zadnej grasp nemam,ale mozna v parte pak se jede,to fakt zatim nevim
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: nechce se ti ktomu napsat vic? jaky build presne hrajes? :)

hrajes to i stim sacrifice a grasp of dead? ...helma jaka? :)) a co ten spirrit barage? nekde jsem cetl ze ho mas neustale nabijet a sanzit se tu explozi nevyvolat...

fskutecnosti se mi to nechce studovat tak se ptam, sem mel od diabla pauzu tedka a tak me to zajima... ale prijde mi ze si otom rad povykladas tak bys mohl napsat vic :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: to je taky pravda...on se podle me taky rychle kazdej nabazi a 3ti conquest nechaj jako v tyhle sezone, abys musel mit 2nd char...a pak uz to bude hratelnejsi ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: no aspon pro zacatek na farmu v sezone bude fajn behat rifty,protoze 4x necro = kazdej bude vyhazovat na zem co uz ma a tak se kazdej rychle napakuje :D
    JADE
    JADE --- ---
    hmmm "necromancer cosmetic preview"...ja rikam, ze tenhle mesic hrajem ;)
    kazdopadne hezky...kridla, penant, portret, pet, 2 gamesloty, 2 stash sloty, banner sigil&shape...vsechno hezky...skoda zkratka jen, ze to bude nemlich uplne kazdej mit na sobe a nikdo nebude hrat nic jinyho ! :) meli by pro ten pripad udelat neco jako ve wow paladin/druid moznost hrat heal,tank,dps...tzn. ze postavis funkcni grupu jen z necromanceru ;) pac jinak si moc nezablbnem !:D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jj ja na nej mam vse uz davno,ted se mi vyplatilo sbirat kazdou solidni ancientovou vec s int :) je teda pravda,ze jsem taky musel trosku vyzkouset ten prstoklad a jak vlastne ten spirrit castit.a taky jak casto vlastne dat haunt a kocust swarm.je to teda mnohem tezsi se naucit nez wizna :D

musim jeste potrenovat solo,ikdyz tak to bylo hrozny sklo
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: vcera sem D3 po par mesicich zapl a cumel jsem jak kamosi jedou toho WD Spirrti LoN na gr100+

..moc teda nechapu nektere kombinace skillu a jak se to vlastne hraje, ale veci na neho mam vsechny, tak to zkusim :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera konecne slusnej Barber, dnes bych rad zkusil Spirrit LoN WD v parte,pokud bude cas.
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    se musím pochlubit, protože nakonec jsem z toho sezónního cruse vymlátil dokonce i zápis do leaderboardu, což se mně zatím ještě s žádným charem nepodařilo :}
    Postavil jsem hammerdina, i když kdybych měl víc času, tak určitě radši zkusím LoN bombardment, ale to v sezoně asi fakt nemá smysl...

WASQ
    WASQ --- ---
    AVATAR: Dík za tip. Beta na necra nepřišla, sezóna v PoE dohraná. Večery dlouhý.. :)
    WASQ: victora vrana na tebe :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zdar pánové. Musím napsat sem :)
    Nejlíp utracenejch 10 babek za poslední dobu (vlastně 8 na Humble Bundle)

Parádní hack'n'slash Chronicon. Je to sice alfa, ale i tak za stejný prachy, jak Alien Covenant (s nachos a colou ještě levnější) víc zábavy. Oči do ruda po ránu.. :) Není a nejspíš nebude online, ale dá se hrát ve více lidech na jednom kompu - což jsem teda nezkoušel, protože potřebuješ controler a ten budu mít dneska.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ONDRA_PATA: jestli HC tak napis, jestli pussycore, tak to si zahraju radeji pexeso :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: Njorl je nekde na 2,5k?! ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONDRA_PATA: 1300? v tichosti si unbookni a už se tu neukazuj, díky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nepoběhá někdo gr90? klan vůbec nereaguje, ikdyž jsou online, lidi z publiku jsou dnes jaloví a zbytek ohrnuje nos nad paragonem 1300 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam