• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Ja myslim, ze to tak naschval neudelali, protoze by v dalsi sezone byli jen Necromaceri. :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja myslim ze ho budem hrat do novy sezony a pak nas sezona nebude bavit ;) ale to nevadi ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hmmm a ja se tesil brzy domu...
    jinak me docela mrzi,ze rovnou nezacina sezona.chtel jsem ho hrat od zacatku.takhle si ho na tyden vyzkousim a pak se k nemu vratim az v novy sezone
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: ok dik za info...
    on byl hezky i ten fan remake ve full hd, ale me to bohuzel nejak uplne nebahlo, jak bych si predstavoval ;[
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: zatim to je jen rumor. Nabiraji lidi na diablo joby. Vypada to ze bude nejake nove diablo a taky nejaky remaster. Ale tak konkretni info zatim nikdo nedal.
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: jj tak o ten den se uz nezblaznime ;)
    JANDOS: woot ? jako nejaka official, nebo fan zalezitost ?! :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    HULIK:
    JADE: pisou maintenance bezne 1 - 2h a ze zacne zitra v 11PM takze u nas spise az ve stredu nad ranem.

JANDOS
    JANDOS --- ---
    K3BAB: Tak remaster dvojky se blizi, ten pomuze hodne :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Streda je ho tam treba NECROMANCERA!!!
    JADE
    JADE --- ---
    HULIK: tezko rict...taky jsem nad tim blumal, kdy ako to pujde hrat...protoze jasne pisou 27. to pro me znamena jiz za cca 10 hodin...po pulnoci...to, jak to rikas ty by bylo 28. nicmene zmeny byvaji u blizzardu vzdy, jak rikas ty tzn. v noci z utery na stredu...
    HULIK
    HULIK --- ---
    Pokud to dobre chapu tak patch bude k dispozici po uprave serveru, ktera zacne v EU zitra ve 23h a bude trvat 1-2h.
    Takze pujde koupit a hrat +- nekdy ve stredu po pulnoci, je to tak?
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    WASQ: jeste dneska mas cas...

WRATA: diky
    WRATA
    WRATA --- ---
    CRACKY_: Vetsinou to bejva do pulnoci
    WASQ
    WASQ --- ---
    sakra já to nedal :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    netusite nekdo do kdy dneska je aktivni ten event na ty kridla? Chybi mi odehrat pet her, tak snad to stihnu...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    někdo na nějaký pohodový gr kolem 90?
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    TRIPLT: ja bych dal HotS zas ted :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nekdo hots ted? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tak to mas stesti!! :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja jsem dal omylem plus, takze jsem pak dal minus :D ....takze +2 je v poradku.. zadne minus nemas :)

JADE: ja s cenou problem taky nemam.... si to asi koupim jenom kvuli 2x stash a ani necromancera ted hrat nebudu :D
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: 405 Kc je celkem zadarmo...pokud beru ty serepeticky kolem...hlavne 2x stash...popravde me mile prekvapili...cekal jsem pri blizzardi nenazranosti neco jako 999kc, nebo 666...moje osobni maximum ke spokojenosti bylo 500,-Kc ... tech 400 jim dam s radosti a usmevem ;P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam