• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: V 8 rano jsem to koupil. Klan me vytahl na 70. Okopiroval jsem prvniho na LB. Padlo 20k vsech materialu. 12:00 vypinan s 90 gr solo. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jak?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak muj nekro dal prave solo 90. Jsem 41 na LB. :) Snad to do vecera udrzim. :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: ne, vychutnavam :) Po sto latech hraju story mod, i tak sem jeste nezabil Leorica a uz jsem na lvl 30 :-D Ale tak nevadi, just for fun. Stejne moc nejsem na ty velke rifty. Nemam nejak cas / chut na grindovani primal ancient gearu.
    JADE
    JADE --- ---
    ale asi az vecer, chrapal jsem 4 hodiny, ted jsem dal hodinu hrani a jak to nefunguje, tak me to akorat nasralo a prestalo bavit ;) farmit zbesile gear na jinej build se mi nechce ;)
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: muzu te postouchnout jestli chces...
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: a ja mam level 30 :-D
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem zkousel hrat tenhle build a jako mam co delat abych dal t6...podle me to rozhodne nefunguje jak ma...resp furt jsem na 0 essence...podle me slo o bug z PTR, kterej uz v patchy nemaka...konkretne ze skeletal magove procujou zodiac, coz se nedeje, tj. ta sracka ktera ma cd 120s a zpusobuje ze nic nestoji essenci, ma cd 120s a nehejbe se to a jinak je clovek bez essence ;[ nake hottips ?!
    jinak jako nic moc mi to prijde...zlata wizzna :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    To slo koupit primo ingame :) Kazdopadne je zajimavy ten Necro :) Bone shield vypada dost dobre.
    JADE
    JADE --- ---
    uz to frci od pul ;)
    JADE
    JADE --- ---
    CRACKY_: juhu, tam to slo jak po masle ! :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Uz je to i na eu, taky koupeno...
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: no americkej to v menu ma, ale zas mi to nechce vzit tu platbu...jedu pres eu.battle.net ale jinak...
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: ja to nemam ani v nabidce toho shopu opet ;[ predtim mi to chtelo prodat za $ ... v eu shopu ale normalne kupuju za eura...jsem zmatenej...srat na to budu to resit az v tu 1 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: paypalem to šlo :)

Purchased: Diablo III: Rise of the Necromancer
    JADE
    JADE --- ---
    tak uz to tam zase neni....jsem zvedavej vo kolik $ prijdu tyvole ! :DDD
    JADE
    JADE --- ---
    no je to lol,. uz to tam mam, ale nejde to zaplatit kreditkou ! :P omg
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nebo ti to nikdy nepujde a budes si muset koupit xbox :DDDD
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: haluz, me to hazi nakej erro, ze stranka neexistuje, ale mozna bude existovat ! :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam