• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Ja se zivim tim ze stavim datovy sklady. Nas sklad ma i Blizzard. Je mi uplne jasny ze takovej detail aby mohli oddelit podvodnika od regular hrace pri takovem exploitu tam proste nemaj. Ja cekal celkovej rollback. Ale ten asi nebude.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: moc se mi nechce verit tomu, ze by to byl posledni krok co udelaji. pokud ano tak je to smutne :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jo a ty 125 gemy jsem si nastesti udelal taky. Mohl jsem az 132 :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: A vis komu to double XP nejvic pomuze? Exploiterum, ktery maj o 20 levelu vyssi gemy. :) Proste prdel. Blizz to neskutecne spatne zvladl.

A ne. Ta data nemaji. Proc by schovavali informaci o tom, na kolik procent sance kdo zvednul jakej gem? :) Za tim neni business case. Uz jen to jak implementovali stavajici reseni. Kdo ma jakej level gemu, tak to dropnem dolu, svedci o tom, ze ted dat o nas maji TRAGICKY malo.

Ja jsem si z toho odnesl jedno. Pristi exploit vyuziju na max.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja se sice neblizim tem,co hrajou na nejvyssi urovni a ted je za den nekdo prejel,ikdyz urcite i mezi nimi se taci nasli,ale to nepotrestani me hodne nasralo.a ted jeste dostanou double xp bonus jako omluvu...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ENDER: ja ne, ale co jsem cetl tak borci treba pul roku honi gem z 110 na 120 :) ...a ted si predstav ze ma nekdo 132lvl za den :)))
    JADE
    JADE --- ---
    jinak is myslim, ze by bylo dobry jasne stanovit nakej max lvl gemu tj treba tech 130 a vic uz proste ne...bylo by to fair vuci vsem...popravde casuala jako jsem ja se takovehle veci vubec netykaj...ja jsem rad ze grindim ten 1. necro build , chodim stejne GR max 85 a je mi to uplne u prdele, co se deje nekde na ladderboardech ;) jooo kdyby mi kvuli nejakejm zmrdum sebraly paragony treba a ja s tim nemel nic spolecnyho, tak to bych se na tu hru s chuti a laskou vysral ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: mozna i vic, vzhledem k tomu, ze se celkem bezne deje ze mas 90% chance na upgrade a 2x ze 3 dostanes fail ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    To nekdo fakt boosti gemy po 1%? Vzdyt na 10 levelu gemu musi probehnout 1000 gr
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAESTRO_007: zcela určitě dělaj denní zálohy DB, takže jsou schopni říct, kdo to pohonil po procentu a kdo po třiceti
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    si ted na forech ctu ruzne nazory lidi a chudaci ti co neexploitovali a behaji ty svoje gr 100+.. gemy maji na 115 a upgradujou to na 1%.... zatimco exploiteri jsou ted vysmati... ti nahonili neskutecne gemy co jim zustanou, imho bude strasne velka vlna nesouhlasu a blizzard stim musi jeste neco delat...

tezko rict jestli ty data ma a neni schopny to zpracovat nebo je vubec nema
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Double XP Weekend & Legendary Gem Rollback - News - Icy Veins Forums
    https://www.icy-veins.com/forums/topic/31844-double-xp-weekend-legendary-gem-rollback/
    ENDER
    ENDER --- ---
    Udelal jsem si necra a i presto, ze nemam kompletni build corpse lance davaji az za 150 miliard :) je to celkem funny, akorat nic moc ten necro nevydrzi :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ani nevim jak se liší tahle wizna v parte, napadá mě akorát lacuni... já to zas hraju v podstatě jen solo. s clanem se nedá na ničem kloudnym dohonout, chci si najít jinej a na publicu jsou buď para 700 bez dmg nebo vyšší a ti už wiznu nehledaj. s LoN WD jsem hrál zatim jen s Njorlem
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja hraju v 90% casu v groupe a jsem z toho hrozne zdegenerovany... na solo mi chybi ten crowd control, healovani atd... chcipam porad :) (dmg mam dobry)

tak po restartu zebricku asi zas zkusim trochu solo potahat :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jj furt stále ten samej. nemám dobrou wand na teleport a nějak ten build ani moc neumim, hrozně chcipám. takže si jedu tenhle a jen ho pehazuju mezi gr s hydrama a speed ingeom bez hyder na nižší nebo t13
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: to jdes vtom buildu wizz hydra s blackhole, Ashnagars bracers a gem trapped? (divam se na tvuj profil na battle.net)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    aspoň jednou si člověk může udělat radost nějakym záznamem :)

NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Cca 110 v gearu a 115 az 125 dmg
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: jake gemy jste meli pred tim exploitem v bande? 115? (obecne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam