• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: jooo tak uz to davno neni ;) jinak jsem musel udelat solo gr70 a i s ancient vybavou to bylo horkotezko s WW buildem. mozna se to trochu zmenilo na light verzi,nicmene cca pul roku zpet to melo teda vetsi dmg
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Cy ve tydle techy. Barbina je od toho aby mlatil a ne aby delal nakej support preci :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Je mi jasne, ze pro mistni osazenstvo je to malo... Vyuzil jsem eventu a uspesne dingnul paragon 900 :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: ?? mluvis o WW a ja o supportu? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Spin to win neasi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    musim rict,ze ten barbar je fakt zabavnej,ikdyz pro zacatek docela tezkej. hukot to vsechno stihat
    JADE
    JADE --- ---
    jsem in ;) kdyz uz je ten bonus xp ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Vecer d3? .) grka?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    budu az zitra,zrejme i pres den
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak NJORL ma sanci...... dalsi exploity pry budou :D

And I personally am 100% sure there's gonna be other exploits/bugs so I expect a rough season with lots of changes and potentially even a shortened season (like S2).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Barba mam kdyztak postaveneho taky :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: add meta, vypada to zatim na klasiku (misto necra klidne wizna), ale zmeny budou az v behem sezony

Currently, it looks like 4p is sup monk, sup barb, LoN WD, and necro as RG killer

Meta season 11 - Diablo III General Discussion - Diablo III General Forums - Forums - Diablo Fans
    http://www.diablofans.com/...-general-forums/diablo-iii-general-discussion/226279-meta-season-11#c15
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: na stesti me rodice vychovali v chudobe a skromnosti,takze si poradit necham :D

zkusim ten public aspon na pochyceni prstokladu. myslim,ze se nic nezmenilo a supp barb je porad nutnej. myslim,ze mohla probehnout vymena leda wd/necro, ale dost o tom pochybuju (nepocitam exploit)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: nemyslim to spatne, ale toho barbarba nebo monka se muzes uplne bez problemu zacit ucit na pulicu a s nikym se domlouvat nemusis... je to build se kterym uplne nejjednoduseji najdes partu, protoze si nejpotrebnejsi a je jich malo... navic je potreba stim mit nahrane x hodin nez na to prijdes....

jinak jo stim nervoznim 3k paragonem mas pravdu :) ...vsak to prave muzes hrat s nejakyma slabsima lidma co oceni ze da nekde snema....

kdyz dame spolu tak rad poradim, ale musi to byt clovek co si poradit necha.... obcas to nekteri tezce nesou kdyz jim reknes ze by to meli delat jinak (coz tvuj pripad nebude podle toho co pises :)

jinak nevim jak ted, chvili sem nehral, ale supp barb je naprosto luxusni a pomaha neskutecne...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    V0IT: ok.hele dnes ani ja ne,max pofarmim klice a gemy
    V0IT
    V0IT --- ---
    ONDRA_PATA: přídávám se (supp monk nebo necro, však to víš:). Akorát dneska večer mi to určitě nevyjde.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: na publicu se moc domluvit neda,kor najit partu monk+wd+dh a jeste aby monk nelital jak strelenej vsude mozne.
    ja si myslim,ze tu gr90 budem behat jako nic,na to ti staci heal monk a ja se budu ucit barba.do gr95 ten barb snad ani neni nutnej.
    navic se to chci naucit s nekym,koho znam a ne s nejakym nervoznim 3k+ paragonem,kterej bude jen picovat,protoze on nikdy nezacinal :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja svama rad dam, ale nedokazu takhle dopredu rict... pridej si me do pratel a napisem si (SPIRALKK #2439).... muzu hrat wiznu, healera nebo wd

...jinak teda asi by bylo nejlepsi se to zacit ucit uz ted na publicu a ne az budem hrat :D

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: super.pockam co ostatni,o vikendu budu nejspis doma,ale potrebuju vedet jak se to hodi ostatnim,abych mohl podle toho naplanovat pivo :) asi bych to videl pivo v patek a hrani v sobotu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Nabizim dh do party :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam